• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soba kullananlar bir bakinn lutfenn

sinderella1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
14
3
Bugun hava cok ruzgarli,sobayi yaktim icindeki köz bitmeden komür attim icine torbayla ruzgardan dolayi tutusmadi galiba baya bir dumani disina verdi sobanin icindeki kovayi hemen alip disari koydum bu arada oda duman oldu baya bir camlari actim havalandirdim soba yanan odada degilde baska bir odada camasirlarim seriliydi telde acaba camasirlara zehir sinmismidir bilmuyorum tekrar yikamama gerek varmi yardimci olursaniz sevinirim,kucuk cocugumda var yavrum beni telaşli gorunce oda korku baya

çamaşırların kurumasını bekle. kokudan filan belli olur. aynı odada değilse, kapıda kapalı ise sinmemiştir heralde.

Bence de gerek yok tekrar yikamana canım bende soba kullanıyorum ama rüzgarli hava da kömür yerine odun atarim bi de köz az sa ve kömür atacaksan önce altına bir kaç tahta parçası atmis olsaydin tütmezdi he bu arada kömürü de o tahta parçaları tutusunca atman gerekirdi

Sobaya üzerinden kömür atmak çok tehlikeli bn hiç atmıyorum ya kovanın geçmesini bekle değiştir yada odun at canım bebeğinde varmış riske atma bi daha kendini çamaşır bişey olmaz açık havaya koyma şansın varsa açık havaya çıkar yoksa da kurur bişey olmaz ama içim rahat değil diyosan tekrar yıka kısa programda yada durulamaya at bn içime sinmediğinde öle yapıyorum

Yikarim kesin icime sinmiyor evet off cok pimpirikliyim beni buluyor boyle seLer zaten,peki camasiri yikadim diyelim bu uzerimdeki kiyafetlere zehir sinmis olabilirmi camasiri yikayip asarek uzerimdeki kiyafete yikanmis camasir degerse gene bise bulastirmis olurmuyum umarim anlatabilmisim dir takintibussuru soru geliyor suan aklima off off

Zehir sinme gibi bir durumun olacagini sanmiyorum. Sonucta zehirli olan sey karbonmonoksit gazi. O da kiyafetlere yerlesen birsey degildir herhalde, gaz sonucta ucar gider.

Yikarim kesin icime sinmiyor evet off cok pimpirikliyim beni buluyor boyle seLer zaten,peki camasiri yikadim diyelim bu uzerimdeki kiyafetlere zehir sinmis olabilirmi camasiri yikayip asarek uzerimdeki kiyafete yikanmis camasir degerse gene bise bulastirmis olurmuyum umarim anlatabilmisim dir takintibussuru soru geliyor suan aklima off off
Canım siz etkilendiniz mi zehir sinmiş olsa sizde etkilenirsiniz

O kadar buyutmeyin
Camasirlari yeniden yikayin
Ustunuzu de degistirin temizleri giyinip oyle asin tamamdir
Gecmis olsun iyi ki gece falan siz uyurken olmadi birsey

19 yaşıma kadar sobalı evde yaşamanın tecrübesi ile söyleye bilirim ki bir şey olmaz. Pimpiriklenmeyin bu kadar. Öyle olsa tüm evi baştan sona silmek temizlemek gerekir sizin düşüncenizle. Ayyy o kokuyu bile özleşimişim konuyu okuyunca çocukluğum yeni yeni genç kız olmaya başladığım zamanlar geldi aklıma. Çevremde sobalı ev olsa çıkıp gideceğim bu saatte hiç üşenmeden :KK16:

o gaz zaten o aşamada olur

gaz üstünüze çamaşıra vs sinmez

en fazla is kokar

çamaşırdan tedirgin oluyorsun da hala o kıyafetle neden duruyorsun o zaman

onu at kirliye

Back
X