• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri soaphia ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

adress

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
18
0
36
Aydın
merhaba geçenlerde markafoni'de soaphia nın kampanyası vardı kaş&kirpik bakım yağı ve portakallı dudukbalsamıaldım

çok ümidim yoktu ancak kirpiklerimde bikaç kullanımda bile uzama ve sıklaşma oldu:)

dudak balsamını da gece yatmadan önce sürdğümde dudklarım yumuşacık uyanıyorum yada rujumun üzerine sürüyorum hem parlaklık veriyor hem bakım yapıyor markanın tek dezavantajı iletişim kısmına 2 kez soru sormama rağmen geri dönüş yapmamaları oldu onun dışında ürünlerinden gayet memnunum web sitesini inceleyip rahatlıkla ürünnleirni kullanabilirisniz çünkü ürünler çok doğallar kimyasallardan artık uzak durmaya çalşırıken benim için iyi sçenek oldu diğer ürünlerini de kullandıkça buradan iletişime geçersek daha güzel olur
hepinize iyi haftasonları diliyorum

Merhaba , ben bu marka' nın pek çok ürününü kullandım. Sabun, krem, şampuan, saç bakım yağı.
Ürünler tamamen doğal ve el yapımı. İçlerinde hiçbir kimyasal yok. Özellikle sabunların kokuları çok güzel ve çok değişik çeşitte sabunları mevcut. Sayfalarında sabunları doğal ve yabani bitkilerden elde edilmiş saf yağları kullanarak soğuk işlem metoduyla ürettiklerini belirtiyorlar. Artık bende tamamen doğal olan ürünleri kullanıyorum. Cildim çok daha yumuşak ve pürüzsüz oldu.

Ürünleri herkese tavsiye ediyorum. www.soaphia.com.tr adresinden ürünlere bakabilirsiniz.
Herkese güzel günler diliyorum.

Son düzenleme:
ben soaphia nın mango&karite doğal el yapımı kremini kullandım ilk sürdüğüm andan itibaren yüzüm kabarmaya başladı hiç memnun kalmadım.benm alerjik bir yapım var belki oyüzden kabarmışımdır ama yinede beklediğim gibi değildi.kokusuda çok kötü ...

Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Soaphia'dan papaya şampuanını ve saç kremini alıp kullandım.Ürünleri çok beğendim,kokusu da nefis,ürünlerde katkı maddesi yok,gerçekten saçlarım yıkandıktan sonra yumuşacık oldu ve parladı.

Arkadaşımda da türk gülü nemlendiricisini denedim.ilk sürdüğümde kremin yoğun bir etkisi var,yalnız 2-3 dk içinde tüm cildim kremi emdi ve yumuşacık oldu.bu ürünün kokusu da gül kokusunu sevenler için ideal.

Back
X