- Konu Sahibi evarologlu
-
profil bilgilerinizde sakarya yazıyor..
Bende sakaryalı'yım ve bu dedikleriniz orda hiç olmaz :) ki zaten sanırım sizde ben gibi sakarya'dan başka bir şehre geçtiniz..
Aynı sıkıntıları kat kat bende yaşıyorum.. Maalesef polise şikayet deneyimlerimde oldu, fakat hep verilen cevap saat daha 23.30 değil, izin var o saate kadar filan oldu.. En son geçen temmuz ayında gece saat 2.30 sıralarında hala eğlenceye devam eden düğüncüleri şikayet ettim ve polis sokak başında gözükünce tüm düğüncüler bir anda binanın içine girdi.. Polis sokaktan sessiz sakin usulca geçti.. Baktılar ortalıkta kimse yok,benim ki asılsız ihbar oldu.. Ama polis sokaktan ayrıldığı anda son gaz eğlenceye devam..
Kış geldi diye dua ediyorum, gürültüsüz günler başlıyor..
Profil bilgilerinizde Sakarya yazıyor..
Bende Sakaryalı'yım ve bu dedikleriniz orda hiç olmaz :) ki zaten sanırım sizde ben gibi Sakarya'dan başka bir şehre geçtiniz..
Aynı sıkıntıları kat kat bende yaşıyorum.. Maalesef polise şikayet deneyimlerimde oldu, fakat hep verilen cevap saat daha 23.30 değil, izin var o saate kadar filan oldu.. En son geçen temmuz ayında gece saat 2.30 sıralarında hala eğlenceye devam eden düğüncüleri şikayet ettim ve polis sokak başında gözükünce tüm düğüncüler bir anda binanın içine girdi.. Polis sokaktan sessiz sakin usulca geçti.. Baktılar ortalıkta kimse yok,benim ki asılsız ihbar oldu.. Ama polis sokaktan ayrıldığı anda son gaz eğlenceye devam..
Kış geldi diye dua ediyorum, gürültüsüz günler başlıyor..
Yazıktır günahtır..Daha saat 11 bucuk olmadan aramışsınız siz de..Kimse keyfinden sokakta düğün yapmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?