So Ji Sub

''I'm Sorry I Love You'' dizisinin türk versiyonu çekilecekmiş ve So Ji Sub'un canlandırdığı role Ufuk Bayraktar uygun görülmüş.

ay gerçekten mi i'm sorry i love you benim en sevdiğim kore dizisidir.hem de fatih aksoy yapacak he ayol o adamın hiç bir dizisinde final yaptığı görülmemiş.bide so ji sub dizideki karakterini canlandıracak adama bak Özcan denizin A Moment to Remember çakması filmi evim sensin 2.500.000 izlenince (bu 2.500.000 kişiden biri benim ah kafam) diğer yapımcıların ağızlarının sulanıp G.kore dizi ve filmlerinin senaryolarını yağmalayacağını tahmin etmiştim

''G.kore dizi ve filmlerinin senaryolarını yağmalayacağını tahmin etmiştim.'' aynen bende öyle düşünüyorum.

Sadece bu da değil ki Ezel de All In isimli G.Kore dizisinden esinlenilerek yapılmış.
Ama tabi ki çok güzel olmuştu Ezel 1.sezonunda; tam izlememiş olsam da biliyorum az çok kalitesini.
Konuları tamamen aynı yani.

Son düzenleme:
Yakısıklı sayılmaz ama cok sevımlı gorunuyor,
Sureklı acıklı bakıslar atması da ayrı bır hava vermıs ( korelilerin goz yapılarını zaten cok begenıyorum )
Fızıgıne falan zaten laf soylemıyım Allah çarpar :)
Maşallah Allah sevdıcegıne bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…