• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

topıgın kacagı geldı:26::26:

kk ye pek ugrayamıyorum esım evde uzun suredır ugradıgım zamanda ole bakıp cıkıyorum ama buraya ugramaz oldum:26:moralım bozuluyo kendıme kızıyorum cunku...

benım kılom 75.6 boyle kaldım sahursuz oruc tutuyoruz esımle sahurda sadece meyve yıyoruz ama ıftarda cok kacırıyoruz:1:

benden boyle arwen topıgı yanlız bırakmıyosun thank's:)orlıc im senide ıhmal edıyorum sekerkız sende ii vermıssn 500 gr hıc yoktan ıyıdır...

opuyorum hepınızı sevgıyle kalın...

Son düzenleme:
topıgın kacagı geldı:26::26:

kk ye pek ugrayamıyorum esım evde uzun suredır ugradıgım zamanda ole bakıp cıkıyorum ama buraya ugramaz oldum:26:moralım bozuluyo kendıme kızıyorum cunku...

benım kılom 75.6 boyle kaldım sahursuz oruc tutuyoruz esımle sahurda sadece meyve yıyoruz ama ıftarda cok kacırıyoruz:1:

benden boyle arwen topıgı yanlız bırakmıyosun thank's:)orlıc im senide ıhmal edıyorum sekerkız sende ii vermıssn 500 gr hıc yoktan ıyıdır...

opuyorum hepınızı sevgıyle kalın...

rica ederim canım şu ara ben de giremiyorum ama yinede bırakmadım topicimizi. gerçi bi ara günlüğüm gibi olmuştu kendi kendime yazıodum :) açıkçası kimse gelmeyince benim de pek sık bakasım gelmiyo ama.
neyse kızlar ben 84 kilo oldum biliomusunuzzzz benim için süper yaklaşık 9 kilo :) snow nerdeyse senın başlangıç kilona geldim.sadece ve sadece 10 kilo daha vereyim yeter ister 1 yıl sürsün, ister 2 yıl.. yavaş yavaş da olsa bu işin olduğunu gördüm ya,tabiki en önemlisi kendimi üzmeden, yormadan, hiç bişeyin eksikliğini duymadan.çooook şükür.ve sizlere de çoook teşekkürler.iyi ki böle bi yola çıktınız ve beni de yol arkadaşı olarak kabul ettiniz.

Son düzenleme:
rica ederim canım şu ara ben de giremiyorum ama yinede bırakmadım topicimizi. Gerçi bi ara günlüğüm gibi olmuştu kendi kendime yazıodum :) açıkçası kimse gelmeyince benim de pek sık bakasım gelmiyo ama.
Neyse kızlar ben 84 kilo oldum biliomusunuzzzz benim için süper yaklaşık 9 kilo :) snow nerdeyse senın başlangıç kilona geldim.sadece ve sadece 10 kilo daha vereyim yeter ister 1 yıl sürsün, ister 2 yıl.. Yavaş yavaş da olsa bu işin olduğunu gördüm ya,tabiki en önemlisi kendimi üzmeden, yormadan, hiç bişeyin eksikliğini duymadan.çooook şükür.ve sizlere de çoook teşekkürler.iyi ki böle bi yola çıktınız ve beni de yol arkadaşı olarak kabul ettiniz.

wuuuuuuuuu cok sevındımm yavas yavas ta olsa verıyoruz maşallah dıyelımm bu arada bende bugun 74.9u gordummm:16::16::16::16:

snowum canım benim hayırlı ugurlu olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkadasım cook sevındım yaa tebrık ederim cok opuyorum canım:49::49::49::49::49:

Back
X