• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Snow Vision( Uuan milyonlarca noktacklar)

mybeans

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
213
7
621
Çanakkale
Merhaba
Duvarlara baktığımda milyonlarca küçük noktalar görüyorum aynı Tv ekranı gibi bazen karlı gösteriyor denir ya, onun hafif formu. Linkini koyuyorum . Dünyayı benim gibi gören başkası var mı aranızda? Yabancı sitelerde var ama Türk olarak benden başka kimsede var mı merak ediyorum. Muayenelerde herşey normal çıkıyor. Bu durumun adı snow vision.

http://www.migraine-aura.org/content/e27891/e27265/e42285/e42288/e57247/index_en.html

hihi bendede var o ama doktora gitmedim...
bir tv prıogramında izlemiştim bana özellikle deniz kenarında oluyo bulutlara bakarken göz gibi noktacıklar uçuşuyo...
meğer o şeymiş gözün arka kısmında jöle gibi bi yer varmış ordaki sıvı azaldıkça o jöle kıvamlı şeyin içinde öyle odacıklar oluşuyomuş oda bizim gözümüze yansıyomuş..tedavisi yok dedi ama korkulacak birşeyde yok dedi tv de doktor canım pek açıklayıcı olmadı ama yapıcak bişi yok malesef benim bilgimde bukadar.

nilang76 verdigin linkteki gibi görüntüden bahsediyorsan benimkisi öyle degil ara ara noktacıklar uçuyor bende...

Dila sendeki de sivaslı arkadaşın dediği gibi arasıra mı oluyor yoksa verdiğim linke baktın mı oradaki gibi mi seninki de?

Merhaba
Duvarlara baktığımda milyonlarca küçük noktalar görüyorum aynı Tv ekranı gibi bazen karlı gösteriyor denir ya, onun hafif formu. Linkini koyuyorum . Dünyayı benim gibi gören başkası var mı aranızda? Yabancı sitelerde var ama Türk olarak benden başka kimsede var mı merak ediyorum. Muayenelerde herşey normal çıkıyor. Bu durumun adı snow vision.

http://www.migraine-aura.org/content/e27891/e27265/e42285/e42288/e57247/index_en.html
hehehe bende var kaydirigubbakcemile3 ama verdiğin linte ki kadar değil bazen uzun anten gibi eğri çubuklar şeklinde bazende noktacıklar oluyor alıştım artık ne tarafa baksam onları görüyorum rahatsız etmiyor desem yeri laelaelaelaelae
canım bak bu durumda olan tek sen değilmişsin gördünmü yerimseniben insanların çoğunda bu hastalık var yani
hihi bendede var o ama doktora gitmedim...
bir tv prıogramında izlemiştim bana özellikle deniz kenarında oluyo bulutlara bakarken göz gibi noktacıklar uçuşuyo...
meğer o şeymiş gözün arka kısmında jöle gibi bi yer varmış ordaki sıvı azaldıkça o jöle kıvamlı şeyin içinde öyle odacıklar oluşuyomuş oda bizim gözümüze yansıyomuş..tedavisi yok dedi ama korkulacak birşeyde yok dedi tv de doktor canım pek açıklayıcı olmadı ama yapıcak bişi yok malesef benim bilgimde bukadar.

evet canım buda bir göz hastalığı ve tedavisi olmayan bir hastalık malesef :bbo:

bendede oluyor bazen videodadaki kadar degil ama rahatsiz ediyor beni. umarim onemli birsey degildir mafoldumben

zman zman bende de oluyor.
konu sahibi arkadaşım sende devamlı mı oluyor,arasıra mı oluyor.

Cisimlere bakarken görmüyorum. Ama duvar gibi düz alanlara bakınca hep görüyorum.

boş alanlara bakarken bazen bende de oluyor ama doktor sadece damla veriyor hiçbir işe de yaramadı bende :S

Tıp literatürüne yeni girmiş bir kavram. ... detaylı bilgi için bakınız :KK3: Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar özel mesaj gönderebilir yardımcı olurum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back