How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar smooth away

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

emibku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
2
0
86
Denizli
herkese merhaba ,
smooth away hakkında ayrıntılı bilgi istiyorum .kullanan arkadaşlar var ise lütfen beni aydınlatmalarını rica ediyorum alsanaalsanasmilezemuszemus:sm_cool::lepi:-tatlicadiarzu-hihoyyyt

arkadaşlar bunu çok araştırdım bildiğin traş bıçağı bi de baya tahriş ediyormuş öyle okumuştum yani on yorum varsa 8i olumsuz

Yetiştim kızlar.... Ben bu ürünü araştırmadan satın alan biri olarak öncelikle sizi tebrik ediyorum :) Aslında huyum deyildir yapmam böle şeyler,bişeyi alacaksam 10 defa araştırırım,bi bilene sorarım.Bu gaflet anıma denk geldi.Ürünü satın aldım.Gelir gelmezde meraktan ofiste açtım ve bacağımda ufak bir yerde denedim.Tamamen hayal kırıklığı.Ürürnü şöyle düşünün;Bi zımpaara var onu bacagınızda yuvarlak halkalar çizerek dolaştırıyorsunuz.Dogal olarak kıllar sağ sola gidip gelirken kopuyor.3 4 gün sonra bacakta gene aynı tablo.Jiletten tek farkı ole kalın çıkarmıyor.Nornal kalınlıkta maa uzun vadede çözüm deil.İade etmek istedim fakat kabul etmediler.

Biriniz eşi için sormuş.Erkeklerde pratik bi çözüm olabilir fakat bayanlar için işe yaramaz diyorum...

Back