Makyaj Ürünleri SMOKEY(dumanlı) makyaj

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

lavitaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
113
2
Kıızlar dumanlı makyajın kolay ve yayılmıycak bozulmuycak şekillerde nasıl yapıcağımı youtubedaki bu makyaj yapan kızlardan izledim düzgünce öğrendim bugün de yaptımm,, sizlerle de paylaşıyım dedim.
Bu arada cildi yağlı olup orta kapatıcılık bi fondöten arayanlara da ilk defa bugün bu makyajda kullandığım Loreal Paris True Match'i kesinlikle öneriyorumm :)
$LORAC_PlumSmokeyEye-e1342631100745.jpg
YÜZ:
Makyaja başlamadan yüzünüzü temizleyin ve nemlendirici sürün.
$Neutrogena-Oil-Free-Moisture-Nemlendirici-Losyon__59304254_0.jpg $6801710_320x385.jpg
Bu fondötenin kapatıcılığı bana yetmediği için ben kapatıcı da kullandım. Göz altınıza ihtiyaç olan lekelerinize ve burun kenarlarınıza uygulayın
$mac-cosmetics-studio-finish-concealer-nw-35.jpg
Daha sonra fondötenimi uyguladım.
$bhTrue-Match-Foundation_Creamy-Beige.jpg
Hem makyajımın sabitlenmesi hem parlamamak için de pudramı uyguladım.
$z-max-factor-creme-puff--55-candle-glow--2si-1-arada-pudra-fondoten-97754.jpg
Yüzüme kahve tonu bi far yardımıyla kontür yaptım. Kontür için Sigma F40 numaralı fırçasını kullandım.
Göz altıma ve elmacık kemiklerimin üstüne doğru highlighter uyguladım.
$highlighter + concealer.jpg
SEPHORA HIGHLIGHTER ( Bu ürün kapatıcı olarak da kullanılıyo)
Bronzer'i allık olarak uyguladım.
$IMG_3594.jpg
THE BALM-BAHAMA MAMA BRONZER
KAŞ:
Kaşlarımı önce kaş fırçasıyla taradım. Seyrek olan yerleri kaş kalemimle doldurdum kaşlarımı daha belirgin hale getirdim. Kaşları aşırı gür ve yoğun olmayan bütün kadınların uygun bi renkle kaş fırçası kullanmasını öneririm ben çok daha iyi bi görüntüye ulaşıcaksınız :)
$image1.png
GABRINI KAŞ KALEMİ
GÖZ:
Olayın en önemli olduğu göze simli bej-beyaz tonlarında farımı hem göz altıma hem burun tarafında göz içime hem göz altıma tamamen uyguladım bütün çerçevenizi bu farla tamamlayın.
Koyu kahve bi farla göz kavisinize gölge yapın.
$Maybelline Color Tattoo 24hr EyeshadowiOn and On Bronze Review 005.jpg $Maybelline-Color-Tattoo-Eyeshadow-Waves-of-White.jpg
MAYBELLINE COLOR TATTOO BRONZE / WAVES OF WHİTE
* Karıştırıcı far fırçası işinizi görücektir.
Koyu kahve ya da siyah gözkalemiyle aşağıdaki resimdeki adımları uygulayın. Bu fotoğraf güzel anlatmış
$NYX+Long+Eye+Pencil+Black.jpg
NYX LONG EYE PENCIL
$tumblr_me835yhREc1rresn0o1_500.jpg
Takma kirpik kullandım ben bugün ihtiyacınız yoksa bol bol hem alt hem üst kirpiklere maskara uygulayın.
$Takma Kirpik EP 4100.jpg $z-max-factor-false-lash-effect-mascara--brown--takma-kirpik-etkisi-veren-maskara--rimel-90490.jpg
MAX FACTOR FALSE LASH MASCARA
DUDAK:
Son olarak şeftali tonlarında dudak kalemi ve ruju uyguluyoruz makyajımız tamam :)
$flauntme-nars-satin-lip-pencil-biscayne-yu-luxembourg-swatches-dsc00533.jpg $makethumb.jpg
NARS SATIN LIP BISCAYNE PARK FLORMAR LONG WEAR L03

ben biraz daha hafifletilmiş halini gündüz makyajım olarak kullanıyorum, vazgeçilmezim :)

Vazgecılmez bır makyaj hem bakıslarda bugulu dıramatık bır tarz katıyor hemde gayet seksi bir goruntu saglıyor daha uygun fıyatlarda urunler kullanılarakda bu ıslem elde edılebılır tskler paylasım ıcın ...:KK37:

X