smmm kaynak kitap

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
mali müşavirlik sınavı için hangi kitapları önerirsiniz .

mali müşavirlik sınavı için hangi kitapları önerirsiniz .

ben deha'nın kaynakları ile çalışmıştım.. çok memnun kalmıştım.. şuan da öyledir sanırım.. evde sıkı bir program yaparsan kursa hiç gerek yok bence... kursa giderken yolda geçirdiğin zamanı bile derse ayırsan yeterli olur..

bende dehanın kitaplarını sipariş verdim geldiler.
siz nasıl bir program yapmıştınız.
bende kursa gitmiycem bizim burada smmm kursu açmıyorlar.
evde çalışmayı düşünüyorum ama bayağ sıkı çalışmak gerekiyor.
çooook teşekkür ederim ...
birde murat yayınlarının smmm soru bankasını çözdünüz mü?

ben ilk önce cepte serisini okudum ama hızlı bir şekilde bilmediklerime ağırlık vererek..
sonra deneme sınavları soru bankasına ağırlık verdim..
en çok kalın kitap faydalı oldu geçmiş sorular vs vardı..

sen hangi kaynaklarını aldın bende kalanları gönderirim istersen evde yer kaplıyor..verecek kimse de bulamadım..
ben akşam saat 10 ile 12 arası çalıştım sadece ..ama 3 ay boyunca her akşam..
son 1 ay soru çözümü yaptım sadece..

eğer kurs gibi birşey istersen forumstajer sitesini incele.. eğer ben ilk girişimde kazanamasaydım forumstajere üye olmayı düşünüyordum.. ama gerek kalmadı şükürler olsun ilk sınavda verdim..

ben 2010 basımı deha cep serisi almıştım sonra tekrardan 2013 basımı deha soru bankası+deneme+konu kitabı aldım.
şimdi 2013 sorularının tarzı değişmiş diye öğrendim (
inşallah bu sınavı kazanmak çok istiyorum inşallah bende sizin gibi kazanırım.

bende smmm sınavına girmeyi düşünüyorum ama hiç kaynağım yok . dehaya bakcam bende. kitapların evde yer kaplamasını istemiyorsanız bana verebilrisiniz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…