• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smells good- d&p kadar iyi mi?

aybismm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
93
0
96
34
İstanbul
arkadaşlar bende bir kere smells gooda gittima ama hangisi dha kalıcı bilemiyorum :S. ve ayrıca ordaki kişiler daha güler yüzlüydü.e buda tabiki ordan alışveriş yapmayı istememe sebeb oluyor.smells good parfümleri kullanan ve kalıcılığından olsun orjinalliğine benzerliğindne olsun memnun olan var mı?
bu arada bakacağım parfümler şunlar:
jadore
sarah j.p covet bloom
estee lauder pleasures
issemiyake
miss dior cherie
hot couture
very irresistible

narciso rodrigues
very irresistible
lancome poeme
bideee hot couture
birde bunlar var istediklerim :):kedi:

yardımcı olaak hiç mi yok smells good u bilmiyorsanız en azındna kokuların sayısını azaltmama yardım etseniz =) ?

slm..ben yıllardır smells good kullanıyorum..benim aldığım yer beşiktaş ta başka şubesi varmı bilmiyporum..seninde dediğin gibi güleryüz ve ilgilerinden çok memnunum hiçbir dp de görmediğim gibi..parfümleride kesinlikle kalıcı ve güzel ayrıca dp bana yağlı geliyor..orası yağlıda diil..jadore kullandım okadar kalıcı ki bir kere giydiğim kıyafetimde bir hafta hala koku vardı..ordan istediğin parfümü rahatlıkla alabilirsin..bence hepsi güzeldir..birde bite şişeni götür yeni alırken düşüyorlar 1 tl sanırım :)

rica ederim nedemek..güvenle al canım dediğim gibi ben çok çok memnunum
söylediğin arfümlerden
issemiyake süper.. sanırım ordanda almıştım çok kalıcıydı..
miss dior cheri de harika ve dehşet kalıcı fakat aldığımda bana dokunmuştu ben her kokuyu kullanamıyorum alerjim var geri götürmüştüm saolsun ordaki kız geri alıp başka parfümde verömişti hatta :))
jadore dedğim gibi düşünmeden al çok çok kalıcı ve çok güzel kokusu çiçek buketi gbi..tekrar almayı düşünüyorum bendeee..
poeme i tavsiye edemicem çünlü bence onun dolumunu yapamıyolar..benzemiyo yani farklı bi koku olmuş oda güzel diil..ayrıca ona benzeyen bi deterjan kokusuda var bu aralar herkes o tarz kokuyoo :(( ve fazla eski ve kadınsı bi koku bence :((
estenin tüm kokularını beğeniyorum genelde..
nargizo dediğin parfümüde kullanmadım hiç ama geçen bi arkdş almıştı beğenmedim yani karakteristik bi koku diil sadece koku sanki..hatta arkadşımda beğenip almış sonra pişman olmuş aldığına oda kokusu yapmış eve :))
diğer yazdıklarını bende bilmiyorum...

aybismmmmmm bu smells good ne ki
ben bilmiyomm :1no2:
ankara da nerde var ki

yeni görüyorum yaa bayada geçti üzgünüm. nasıl takip edicem konuları bir anlamadım. beceremiyorum. bunun dışında beşiktaşta var bu akın kitapevinin olduğu aradan gir yürü biraz fazla yürüyeceksin ama sağda göreceksin.

Back