Merhabalar ben 32 yasında 4 çocuk annesiyim 2019 ağustos ayında tesadüfen smeer testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıkınca hemşirem beni arayıp pozitif çıktığını ve muhtemelen bir sıkıntı olduğunu söyledi,ve kanser tarama merkezine gitmemi söyleyince benim dünyam başıma yıkıldı, ertesi gün gittim bana 3 gün sonrasına randevu verdiler,o 3 gün bitene kadar ben yemeden içmeden tamamen kesilmiştim, neyse öyle böyle bitti ve ben gittim bana hiç bişey yapmadan beni kadın doğum onkoloji bölümüne yönlendirdiler,gittim oraya alttan muayene ettikten sonra koloskopi ile baktı ve biyopsi alındı, sonuç 1 ay sonra çıkacak dediler, fakat o bir ay 55 gün oldu çünkü bayram tatili girmişti araya, yani 55 gün boyunca benim neler yaşadığımı bir tek Allah bilirdi,neyse çıktı sonuçlar gittim aldım korkayarak baktım sonuç düşük dereceli cin1 yazıyordu,bir nebze içim rahatladı ve hemen doktoruma gösterdim düşük dereceli cin1 çıkmış ilaca gerek yok kendiliğinden geçebilir fakat geçemeyebilirde bana bi ilaç yazdı bunu kullan biraz pahalıdır ama faydası olmayabilir garantisini veremem, bir yıl sonra tekrar smeer testi ver bakalım geçmiş mi şayet geçmediyse ameliyatla çıkaralım dedi