M mhrbn08 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2025 2 0 1 20 22 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mhrbn08 #1 Makroskopi- Otomatik sıvı bazlı sitoloji, 1 adet lam PAP boyandı. mikroskopi- MİKROSKOPİ Değerlendirme için yeterli. Endoservikal komponent yok Tanı - Reaktif hücresel değişiklikler, inflamasyon. Servikovajinal smear, sitoloji. Açıklama - Hastada tedavi sonrası kontrol smear yararlı olur.
Makroskopi- Otomatik sıvı bazlı sitoloji, 1 adet lam PAP boyandı. mikroskopi- MİKROSKOPİ Değerlendirme için yeterli. Endoservikal komponent yok Tanı - Reaktif hücresel değişiklikler, inflamasyon. Servikovajinal smear, sitoloji. Açıklama - Hastada tedavi sonrası kontrol smear yararlı olur.
M mhrbn08 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2025 2 0 1 20 22 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mhrbn08 #2 Bana bunları rica etsem açıklarmısınız çocuk sahibi olmak istiyorum diye gittim 5aydır deniyorum Smear yaptı test sonuçlar çıkmış ama anlamadım mhrbn08 .!.: Makroskopi- Otomatik sıvı bazlı sitoloji, 1 adet lam PAP boyandı. mikroskopi- MİKROSKOPİ Değerlendirme için yeterli. Endoservikal komponent yok Tanı - Reaktif hücresel değişiklikler, inflamasyon. Servikovajinal smear, sitoloji. Açıklama - Hastada tedavi sonrası kontrol smear yararlı olur. Genişletmek için tıkla...
Bana bunları rica etsem açıklarmısınız çocuk sahibi olmak istiyorum diye gittim 5aydır deniyorum Smear yaptı test sonuçlar çıkmış ama anlamadım mhrbn08 .!.: Makroskopi- Otomatik sıvı bazlı sitoloji, 1 adet lam PAP boyandı. mikroskopi- MİKROSKOPİ Değerlendirme için yeterli. Endoservikal komponent yok Tanı - Reaktif hücresel değişiklikler, inflamasyon. Servikovajinal smear, sitoloji. Açıklama - Hastada tedavi sonrası kontrol smear yararlı olur. Genişletmek için tıkla...
acelyaozlem Guru Kayıtlı Üye 24 Aralık 2012 644 278 323 23 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mhrbn08 #3 Sadece enfeksiyon var. İlaç ve fitil ile geçer. Önemli bir şey yok. Geçmiş olsun