• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smear ve kanama

Saralle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
93
57
3
Sabah smear yatirdim bir kac saat sonra lekelenme tarzinda akinti geldi. Zaten suruntu alındığında firca kahve rengi gibi kirmizi gibiydi. Adet mi oldum yoksa sikintili bi durum mu bu anlayamadim. Genital bolgemde bir kac kabarik var o yuzden yaotirdim. Iki ay once bebegimi kaybetmistim adet duzenim sasti 1 hafta kadar var benim hesabima gorebu kadar kanama normal mi...korkuyorum

Canım bende simir yaptırdım benimde öyle kanamam olmuştu doktor olabilir demişti benimde fırçada kan vardı zaten öyle yapılıyor korkmana gerek yok :)

ohhh...cok şükür istediğim cvp geldi 🙏 sonucunuz temiz gelmistir insallah..

Sabah smear yatirdim bir kac saat sonra lekelenme tarzinda akinti geldi. Zaten suruntu alındığında firca kahve rengi gibi kirmizi gibiydi. Adet mi oldum yoksa sikintili bi durum mu bu anlayamadim. Genital bolgemde bir kac kabarik var o yuzden yaotirdim. Iki ay once bebegimi kaybetmistim adet duzenim sasti 1 hafta kadar var benim hesabima gorebu kadar kanama normal mi...korkuyorum
yok adet felan olsa yapmıolar canım onu zaten. bende adet bıtmıstı 2 gun gecmıstı ama ynede orda kırıntı da olsa bulasık seklınde kan oldugundan sonucları yanlıs yonde etkıler dıye yapmamıstı :)) korkulcak bısey olsa doktorun soylerdı ^^

yok adet felan olsa yapmıolar canım onu zaten. bende adet bıtmıstı 2 gun gecmıstı ama ynede orda kırıntı da olsa bulasık seklınde kan oldugundan sonucları yanlıs yonde etkıler dıye yapmamıstı :)) korkulcak bısey olsa doktorun soylerdı ^^
Evet biliyorum ama benim adetime 1 hafta yada on gun kadar vardi. Kurtaj oldugum icin tam duzene girmemisde olabilir emin olamadığımız icin doktorum tekrar yapalim dedi.bekleyip gorucez insallah guzel sonuclar alirim

Back