Smear testi

tarimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
146
64
28
Ankara
Mrb kızlar
Salgı sorunum var yarın doktor büyük ihtimal smear testi yapacak,yumurtlama günüme 7 gün var bu test yumurtlamaya engelmi acaba ???o ay hamileliği engellerimİ???

Zannetmiyorum etkileyeceğini..
Sonuçta doktor önce muayene yapacak sizi bu durumu söyleersiniz kendisine...

hayır smear testiyle gebeliğin alakası bile yok, sadece örnek alacaklar o kadar.

tabii ki hayır, rahat ol, sadece rahim ağzından akıntı örneği alınıyor yumuşak uçlu özel bir spatulayla. hissetmiyorsun bile. vücudunun işleyişini etkileyecek bir müdahale söz konusu değil.

Mrb kızlar
Salgı sorunum var yarın doktor büyük ihtimal smear testi yapacak,yumurtlama günüme 7 gün var bu test yumurtlamaya engelmi acaba ???o ay hamileliği engellerimİ???
Zararı yok faydası var canım. Ben hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım. Sonra öğrenince hatta korktum bir şey olmuş mudur diye. Smear testini gebeyken bile yapıyorlarmış :) İçin rahat olsun. Geçmiş olsun :)

Tşkler canım rahat gittim bugün yorumlar sayesinde :) hayırlısıyla tüm isteyenlere bebiş nasip olur inşallah

Doktor Fitil birde hap verdi hapın 1 ini iç dedi Diğerinide adet olduğun gün içersin dedi fitilde 3günlük zaten,yumurtamda gelişiyor dedi inşallah bu hap ve fitil yumurtlamayı engellemez ?? Bi etkisi varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…