smear testi?

berl00p

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
116
11
28
33
kizlar dogum yapali 5 ay oluyo 2 ay once iliskide kanamam oldu vajinada catlak meydana gelmis krem kullandim idrarimda yanma meydana geldi gecmedi daha sonra baska doktora gittim smear aldi temiz dedi.kayganlastirici onerdi iliskide kullanmak icin yalniz yine hafif kanamam oluyo peceteye geliyo hafif geciyo yalniz yine idrarimda acimam var idrar yolu enfeksiyonu oldugunu dusunmuyorum sanki yara varda orda oraya degince yaniyomus gibi bir his oluyo yani herhangi bir anormallik olsa smearda cikarmiydi baska doktora gitsemmi kafak cok karisik nolur yardim edinn??????

idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum demek yerine bir idrar tahlili yaptırsanız ?

yine ayni sikayetle gittigimde idrae tahlili de yapmislardi temiz cikmisti
İdrar kültürü de yaptırın. Tahlil ve kültür ikisi farklı. Enfeksiyon varsa hangi enfeksiyonsa o çıkıyor. Enfeksiyon hastalıklarına gidebilirsiniz. Kadın doğum doktoru içinize sinmediyse başka doktora gidin yeniletirim tahlillerinizi smear, kültür testi tekrar aldırın

Bunlara rağmen geçmezse de kızılcık suyunu veya kızılcık tabletlerini deneyin. Eczanelerde cranberry tablet diye geçiyor. İdrar yolu enfeksiyonlarında baya etki ediyor. Ama tabii önce bi enfeksiyon varsa o tedavi edilmeli ardından dediğimi de destek amaçlı kullanabilirsiniz

kultur hic almadilar smear baktilar oda temiz cikti yeni dogum yapmama bagladi doktor emzirmekten ostrojen hormonu az salgilandigi icin kayganlastirici jel verdi yine ayni cok hafif peceteye geliyo kan sonra geciyo idrarda yara varmista sanki oraya degince yaniyomus gibi oluyo

hpv belirtilerine baktigimda iliski sonrasi kanama yaziyo benimdr dogumdan once hic biseyim yoktu dogumdan 40 ciktiktan sonra iliskide hafif kanama basladi dedigim gibi tahrise bagladi doktor ama kafam cok karisik korkuyorum yasim tutmuyomus ketem saglik ocaklari almadi testi sadece smear verdim oda sonuclarin temiz oldigunu soyledi

Smearde bir şey olsa çıkardı diye düşünüyorum. Ama daha sonra tekrar yaptırın bence. Kuruluk olduğu zaman kanama olabiliyor ilişki sırasında. O sırada acele etmeden o süreyi biraz daha uzun tutmaya çalışın yani ıslanmaya çalışın. Kayganlaştırıcıyı da kullanın yine. Ama düzelmezse başka doktora gözükün yine de.

evet devam ederse baska doktora gidip tekrar yaptiriyim icim rahat etsin en azindan tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…