Smear testi yaptıran var mı?

medinella83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
154
38
123
Merhabalar, ben bu gün muayene için doktora gittim, hamile kalmak istiyorum, daha önce folikül kistim vardı, hem onun kontrolü hem de bu ay yumurta var mı onu merak ediyordum, bu sebeple gittim, muayene sırasında sol kasığımda ağrı olduğundan da bahsettim, dr bana akıntın var mı dedi, ben de olmadığını söyledim. Daha önce smear testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu, yaptırmadığımı öğrenince smear testi yaptı. çok canım acıdı açıkçası ve şu anda da bu sefer sağ kasığımda ağrı ve hassasiyet hissediyorum. Daha önce smear testi yaptıran ve sonrasında ağrısı olan oldu mu acaba? bi de internette smear testi ile ilgili yazıları okudum, öncesinde 24 saat ilişkiye girilmemiş olması gerekiyormuş, dr bana bunu sormadı hâlbuki ben önceki gece cinsel ilişkiye girmiştim, acaba bu test sonucunu ne kadar etki eder? Bilgisi ve deneyimi olanlar yazarsa mutlu olurum.

merhaba, ben 2 ay önce bu testi yaptırdım rahim ağzında yara vardı dr onun için gerekli gördü. evet benimde canım acımıştı ve yaradan dolayı bir gün hafif kanamam oldu. ilişkiyi dr bana da sormadı ama çok etki etseydi kesin sorardı diye düşünüyorum. kasığımda değil ama vajinamda iki gün sızlama olmuştu. umarım sonuçların temiz çıkar geçmiş olsun :)

cevabınız için teşekkür ederim

Bende bugün ilk defa gittim evendikten sonra, bir yıl olmuştu daha yeni korunmayı bıraktık ben doğum öncesi genel bir kontrol amaçlı gititm ama beni çatala çıkarttı smear testi yaptı ve bana testin sonucunu görmeden antibiyotik ve fitil verdi, bende utancıma soramadım yumurtlıklarım ne durumda falan diye, 10 gün sonra test sonucunu alıp göstericem bakalım ne çıkacak, umarım sorun yoktur ve hamile kalabilirim..

geçmiş olsun bende haziranda ilkkez smear testi yaptırmışrtım bebekten önce bi kontrol amaçlı gittiğimde doktor istemisti smear alalım diye.. ama bende sadece kültür alırken hafif kazınma hissi oldu sonrasında ne ağrı ne kanama oldu zaten o ayda kimyasal gebelik geçirdim. inşallah o çatala ilk ve son çıkışım olur :S

bende ultrasonla bakar sadece diye tahmin emtiştim ama dopktor daha iyi bilir tabi yine de çok kastım hiç hoşlanmaıdğım bir durum oldu:) ama gebe kalmak istediğimi söyleyince yaptı sanırım önlem olsun diye, keşke yumurtalıklaırmla ilgili birşey söyleseydi aklıam takıldı.

bende kendimi kastım da doktor kızdı kasarsan acır diye rahat olmak gerekiyomuş yumurtalıklarında sorun olsa söylerdi demekki bi sorun yokmus :) banada sol kasıgında ağrı oldumu dedi evet dedim bu ay yumurta atmışssın dedi atmak ne demekse :)
takma kafana bi sorun yoktur inşallah smearda sorun çıkmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…