• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smear testi ve sonuçları

mikrosoft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
635
4
46
İstanbul
merhabalar ,smear testi yaptıran bayanlar, burada test sonuçlarımızı paylaşabileceğimizi düşünüyorum ,en azından doktora gidinceye kadar bir fikrimiz olur:126:
bir hafta önce smear testi yaptırdım bugün sonucunu aldım d.r sonuçlarınız temiz çıktı(kanser açısından)dedi fakat iltihap olduğunu ve
aile hekimine gitmemi gerekli ilacı yazabileceğini söyledi
bununla 3 kez smear testi yaptırdım hepsinde (akut inflamasyon )bir öncekinde (eritrositler)bu kez de (skuamöz metaplazi)diye bir bulgu yazıyor
bu ne anlama geliyor acaba çok merak ettim internette de bir bilgi bulamadım bilenler paylaşabilirmi:26:

Peki class'ı kaç yazıyor canım?
Bende de geçen sene enfeksiyon vardı(mantar)o sayede yaptırmıştım class 2'ydi,ama enfeksiyon harici temizdi...

Peki class'ı kaç yazıyor canım?
Bende de geçen sene enfeksiyon vardı(mantar)o sayede yaptırmıştım class 2'ydi,ama enfeksiyon harici temizdi...

ilgilendiğin için teşekkürler canım,daha önceleri yaptırdığım testlerde class 2 yazıyor fakat bu testte class hiç yazmıyor ,hoş, ne demek olduğunu da bilmiyorum
enfeksiyon olduğunu biliyorum ,o kadarını anlıyorum fakat (skuamöz metaplazi) nedir diye merak ediyorum ,
uzun zamandır idrar yolları iltihabı geçiriyordum(2 hafta oldu) hatta yılda bir iki kez mutlaka geçiririm, iye:nin ilerlemiş haimidir yoksa başka bir hastalık belirtisimidir nedir

aile hekimime gittim bana antibiyotik verdi ve kullandıktan sonra (skuamöz metaplazi hakkında) mutlaka araştırmaya gitmemi söyledi
15 gün sonrasına randevu aldım ,sanırım kimsenin bir fikri yok bu konuda, yaa çok merak ediyorum nedir diye:(

Back