Çok teşekkür ederimSonuçların normal.
Çok teşekkür ederim çok sağolun günlerdir uyuyamiyordum rahat bi nefes aldim biraz evhamliyimdaKanser yönünden negatif cikmis, enfeksiyon pozitif cikmis.
Mantar olmussunuz.
Teşekkür ederim cevabınız içinMalignite negatif demek, kotu huylu tumor, hastalik vs yok demek. Ama digerlerini ben de anlamadim.
Çok teşekkür ederim çok sağolun günlerdir uyuyamiyordum rahat bi nefes aldim biraz evhamliyimda
Tabiiki doğru değil onun farkındayım. Ama biraz evhamlı hep en kötüyü düşünen biriyim paylaşıp rahatlamak istedim .Bi şeyin yok galiba :)
Yine de doktoru bekleyemedin mi? Buradan tahlil yorumlatmak ne kadar doğru?
3 aydır benide bırakmadı canım maalesef işin ilginç yanı hiç kasintim yok yanma ağrı şikayetlerim var . Çok doktora gittim antibiyotik verip gönderdiler hiç araştırmadan idrar yolu enfeksiyonu diye ama mantarmisCandida mantar hucresi var fitil verir kullanirsin geçer canm.
Bende mantar varken hamile kalmıştm korkma ama tedavini ol illet bişey ne akıntısı bitiyor ne kaşıntısı.
Hoş tam gecti derken gebelikte tekrar türedi...
Teşekkür ederimCandida mantarınız var.
Tedavi olmanız lazım.
Geçmiş olsun .
3 aydır benide bırakmadı canım maalesef işin ilginç yanı hiç kasintim yok yanma ağrı şikayetlerim var . Çok doktora gittim antibiyotik verip gönderdiler hiç araştırmadan idrar yolu enfeksiyonu diye ama mantarmisSana da çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
smear testin sonucunda kotu bir hastalik yok sanirim mantar var onunda tedavisi var zaten endise etme sakin ol.malignite denilen sey kanser oda negatif cikmisÖncelikle iyi akşamlar kızlar. 2 yıllık evliyim vajinal yanma akıntı ilişkide ağrı şikayetiyle muayene oldum gerekli tetkikler yapıldı, 10 gündür stresle bekliyorum bugün sonuçlarım çıkmış vajen kültürümde mantar çıkmış ama smear testini hic anlamadim . doktoruma da ulaşamadım ameliyattaymış, pazartesi randevum var ama çok tedirginimEğer yaptıran, bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim .
Materyal değerlendirmek için yeterlidir.
Yeterli endoservikal/transformasyon zon komponenti var .
Malignite veya intraepitelyal lezyon yönünden negatif.
Inflamasyona bağlı reaktif hücresel degisiklikler .
Morfolojik olarak kandida ile uyumlu .
Mikroorganizmalar servikovajinal smear ,yayma .