smear testi sonucu ve sonrası gebelik

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
15 gün önce smear testi yaptırdım sonucumda iltihaba bağlı reaktif değişiklikler yazıyo sonucumu almadan önce dr. fitil ve antibiyotik ilaç vermişti sonucumu dr gösteremedm ilaçlarmı kullandm ve bitti ve 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim yaptırdığım smear testi ve kullandığım ilaçlar gebeliğimi etkilermi acaba smear testi sonucumu aldığım gün testi yaptran doktorum hastanede yoktu bende başka bi doktora gidip gebelk testi yaptrdm hamile olduğumu öğrendim çok sevindim ama smear sonucumla pek ilgilenmedi sonucumu tekrar testi yaptıran doktoruma göstermelimiym kafam karıştı

smear testi değilde kullandığın antibiyotikler fitiler için sana onları veren doktorla görüşmen gerekir bence geçmiş olsun hamileliğin de hayırlı olsun

smear testi değilde kullandığın antibiyotikler fitiler için sana onları veren doktorla görüşmen gerekir bence geçmiş olsun hamileliğin de hayırlı olsun

sağol teşekkürler haftya ultrasyonda bakcak dr o zaman kullandığım ilaçlarıda götürüp gösterceğim inş bişey olmaz...

arkdş hamile kalmana çok sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin ama tavsiyem biran önce kadın doğumcuya görünüp durumu anlat inş kötü bişey çıkmaz bizede dua et tez zamanda hayırlısıyla hamile kalalım

sağol cnm yarın hayırlısıyla gitcem dr. inş ultrasyonda görebilirm çok korkuyorum bişey olmasından uzun zamandr istiyoduk çünkü sonunda oldu inş tez zamanda sende ve bütün isteyenlerde hayırlısıyla hamile kalır Allahım hepimize hayırlı sağlıklı ayıpsız kusursuz evlatlar nasip etsin

kızlar ultrasyona aç yada tok karna farkedermi bide idrara sıkışıkmı gitmek gerekir

bugün ultrasyonda bebeğin kesesi göründü ancak dr bebeğin ne kadarlık olduğunu söylemedi bende korkudan unuttum sormadım çünkü muayene olmadan az önce kahverengi leke gelmişti dr a söyledim düşük ilacı yazdı daha öncesinde de kullandğım bi ilaç içinde iyi değil kullanmasan iyi olurdu dedi ama bilmyodum ben hamile olduğumu 10 günsonra gel kalp atşına bakalım dedi duruma göre içtiğin ilaç için tahlil yaptırrsn dedi cnm sıkıldı acaba düşükmü yapacağım :26:

kızlar aranızda hamile olduğunu bilmeden etol ford kullanan oldumu birde ilk ayında az bişe kahverengi akıntı ve rahim ağrısı oldumu çok korkuyorum bunlar normalmi karnım ağrıyor :18:

canım ben kullanmadım ama senın ıcın baktım.. gebelik kategorısı 1. ve 2. trimestrda C 3. trimestrda D imiş. eğer zarar verdıyse onu tutmak zor olur.. ama sen baslamdıysan acıl folık asit e başla.. inşallah bebişin sağlıkla doğar canım.. bir daha da bu tarz ılaclar kullancaksan adetının 5.- 10. gunlerı arasında kullan ki yumurtlama ve embıryo donemınde ona zarar vermemıs olsun..

sağol cnm inş bişey olmaz folik asit zaten içiyordum gecen ay adetimden sonra başlamıştım şimdidede içiyorum folbiol ve progestan verdi bu hafta dr iki ilacı kullanıyorum birde hayırlısıyla bebeğimi ultrasyonda görsem kalp atışını duysam dünyalar bnm olacak

iki gündür çok miğdem bulanıyor başım dönüyor ayağa kalkamıyorum kalkınca kötü oluyorum bu normalmi kendimi çok halsiz hissediyorum hep yatıyorum dr mı gitsem ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…