Smear testi hgsil ve doktor seçimi

Reflection3406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
12
2
86
41
Merha a araniza yeni katildim bayadir takip ediyorum, 1 sene arayla yaptırdığım smear testi hgsil cikti,ozel bir klinikte yaptirmistim testi.kanser öncesi yüksek riskli lezyon tabiki sebebi hpv.once ne yapsam bilemedim hemen istanbul egitim arastirma hastanesine gittim jinekoloji onkoloji bolümü doktor kolkoskopi bile yapmadan leep olacaksin acil sonra da patolojiye giden parcaya gore yeniden ameliyat olman gerekebilir dedi.kendi alani bir sey diyemem ama hemen kesme isine girismesine ve tavirlarina bozuldum acikcasi bilirsiniz uykusuz gecen geceleri stresten.neyse ayni gun ogleden sonra hemen ÇAPA TIP FAKÜLTESI prof. HALİL SAYGILI yi buldum kosa kosa,mesai disi muayneye girdim.cok nazik ince davrandı raporlari gosterdim diger doktor ameliyat gününü bile ayarlamisti.bu arada diger doktora kolkospi icin israr ettim yapti durum vahim dedi.Halil hocam da kolkoskopi yapti ben kanser oncesi bulgusu goremedim smear testini yeniden aldi seni kesip bicmek istemiyorum yasin cok genç duruma gore basla alternatifler bulacagim ama gozunu korkutmuslar korkma kizim dedi.o yuzden lutfen tek doktorun dedigine güvenmeyin.hatta simdi bir doktor daha buldum arastirip adi TUGAN BEŞE ozel muaynanesi var ona da gidecegim smear sonucuyla.rahim agzi kendini topluyor ama ileride bebek dusunurseniz sorunlar da cikabiliyormus.ilk gittiğim adini vermek istemedigim doktor ne olacak ki en fazla duser dedi laçka sekilde. Bu arada daha once arastirmalarimla kronik candida belasindan kurtulmustum.bu durumlarda doktor her seydir cok iyi biliyorum.

Back