SMEAR SONUCUNDAN ANLAYAN VAR MI????

HanDenizz

Kadere olan razılığım.Yazana olan aşkımdandır.❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
335
4.226
63
Merabalar kızlar Allah kimseyi düşürmesin sürekli kadın hastalığından dolayı konu açıyorum 3.5 ay önce kaşıntı yanma nedeni ile gitmiştim kronik mantar cıktı o gün bugündür gecmek bilmiyor fitil krem kullaniyorum 1 hafta sonra geri başlıyor tekrar smear alınmıştı bugün sonucumu aldım fakat doktorum gelmemiş çok genç bi bayan vardı sanırım stajer 15 saniye sürmedi biseyiniz yok temiz dedi ama doktorum 20 gün önce sag tarafta kist görmüştü adetten sonra tekrar muayene edelim dediğini söyledim muayene bile etmeden çıkardı beni smear temiz dedi ama sikayetlerim hala devam ediyir deyince fitil yazıyorum ama pek güvenemedim smeardan anlayan var mı aranızda acaba??

Eklentiler

• 20200110_152701.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 20200110_152639.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar yok mu anlayan smeardan

Enfeksiyon bulgusu var sanırım inflamasyon enfeksiyon demek. Bence kendi doktorunuz olduğunda ona gösterin daha sağlıklı olur. Ayrıca vajen kültür testi de yaptırın bence. Bütün bakterilere bakılsın gerekirse idrar ve idrar kültürü de verin.

Kültürü söyledim canım fakat yapılmadı kan ve idrar da alındı smearla beraber

Yaptır bence canım sen yine de kendin rica et. Doktor değiştir gerekirse
Kuzumm 3.5 aydır gittiğim 10.cu doktor bunu da ablamdan dolayı geldim de öyle gittim kanser için araştırma yapmıştı ablama hiçbir doktor dememişti bile ablama da bu muauene sırasında şüphelenmişti Allah razı olsun ondan bnde bi sefer ona gittim candida mantarı dedi bana 1.5 ay sonra yine smear alalım için rahat etsin demisti aldı da külture gerek yok süpheli bisi olsa isterim dedi ama bugün gelememis stajeri vardı oda korlulcal bisi yok dedi fitil yazdı

Smearde her bakteri vs çıkmıyor canım o yüzden. Bu kadın doğumcular hep böyle işte. Mantarın tekrarlaması normal bir şey değil ki ya bağışıklığın düşüktür ya da altta yatan başka bi bakteri vs vardır. Şeker hastalarında da görülüyor ama sen tahlil yaptırmışsın bakmışlardır şekerine. Karbonhidratı ve şekeri hayatından çıkar probiyotik şeyler tüket. Böyle şeyleri araştırmışsındır zaten. Ama dediğim gibi mutlaka kültür testi yaptır baktır bütün bakterilerine

Aynen kuzum şekere bakıldı kronik candida denildi ve bizde genetik çok kötü bi hastalık tekrar edip duruyor Rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…