Smear sonucuma bakın lütfen..

banamasalanlatma

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
1.576
1.715
133
39
Bugün sonucumu aldım da kızlar..doktorum sağolsun pek bisey demedi..şimdi..Malignite/ intraepitelyal lezyon izlenmedi diyor..bu iyiymis..ostrojen etkisi nispeten dusuk serviko. Orta derecede nonspesifik inflamasyon. Orta yoğun derecede servikal erezyon..bu son yazılanlar kötü galiba..
Sekiz aydan beri sık aralıklarla adet goruyorum..hamileliğimde hpv çıktı bende ama doğumundan beri sigilim yok bir sene oldu.. olsaydi testte yazması gerekiyor muydu..ayrıca biyopsi aldı ama bakamamislar niteliksiz diyor..
Beni aydınlatır mısınız biraz.. teşekkürler

Servikal erezyon galiba serviskinde sorn var demek gliba ben yaptrdigmda hic bsey ckmamisti kisin bnde hpv oldm 2 yil once yaktirdim bidada tekrar etmedi cok sukur kmseye de bulasmadi benden smir testinde flan da ckmadi oyle bsey ckmasimi gerekiyo hpvlilerde??

Hpv olan kişilerde pozitif çıkıyor muş galiba hpv ile ilgili bisey yazmiyor yara falan var demedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…