- 6 Şubat 2025
- 130
- 14
- 13
- 25
- Konu Sahibi aslihannnn8888
-
Bazı testlerin sonuçları görünmüyor doktora gidip sonucu almanız gerekiyor ben en son smear testi yaptırdığımda doktor sonuca düşmez gelip alırsın demiştiKızlar bana bugün öğleden sonra saat 17.00 da sms geldi biyopsi numaralı patoloji raporunuz hazırlanmıştır diye smear yaptırmıştım onun sonucu mu bu? E nabıza giriyorum ama ne tahlillerim kısmında ne patoloji kısmında hiçbir şey gözükmüyor sonradan yüklenir mi doktor randevuma daha var
Doktor bana e nabızdan takip et demişti de neyse yanına gidip öğrenirim artıkBazı testlerin sonuçları görünmüyor doktora gidip sonucu almanız gerekiyor ben en son smear testi yaptırdığımda doktor sonuca düşmez gelip alırsın demişti
Sonucun çıkmasını takip et demiştir belki sonuç çıkınca gidin diye inşallah sonuçlarınız güzeldirDoktor bana e nabızdan takip et demişti de neyse yanına gidip öğrenirim artık
İnşallah bu arada smste patoloji biriminden gidip alınız denmiş direkt doktorun yanına gitsem olur mu yoksa sonucu alıp mı gideyim bilemedim ilk kez smear yaptırdımSonucun çıkmasını takip et demiştir belki sonuç çıkınca gidin diye inşallah sonuçlarınız güzeldir
Hastaneye gidince vezneye sorun vezneden almıştım ben zaten onlar yönlendirir farklı birimden alınacaksaİnşallah bu arada smste patoloji biriminden gidip alınız denmiş direkt doktorun yanına gitsem olur mu yoksa sonucu alıp mı gideyim bilemedim ilk kez smear yaptırdım
Ben 21 şubata almıştım o gün gidince öğrenirim o halde umarım bir şey çıkmaz…gecenlerde konu acan bir hanımefendinin de actiginda bos görünüyordu tahlilleri, ertesi gun goruntulemisti.
ben kendi smearim için çıkınca doktoruma gittim, o bakti sorun yok dedi gonderdi. randevu falan da almamistim. kapisinin önünde sekreterlik vardi, onlara soylemistim iki ay önce smear verdim sonucunu öğreneceğim diye hemen bana barkod hazirlamislardi
Devlet hastanesinde sonuçlar 1 ayı bulur demişlerdi doktor da öyle söyledi ama benim 11 gün sonra yani bugün çıktıBende bugün ilk kez Vajinal muayene oldum, yaşım 27 olduğu için doktor smear alalım hiç alınmamış dedi. Aldı da. Devlet hastanesinde yaptırdım. Sonuçlar kaç gün içerisinde çıkıyor doktora sormayı unutmuşum
Ay cokmus nasıl dayanacagim yaaaa. insallah sizinde benimde temiz cikarDevlet hastanesinde sonuçlar 1 ayı bulur demişlerdi doktor da öyle söyledi ama benim 11 gün sonra yani bugün çıktı
Yarın bakayım tekrar o zaman zaten 21 Şubat doktorun yanına gidicem o zaman öğrenirim artık olmazsagecenlerde konu acan bir hanımefendinin de actiginda bos görünüyordu tahlilleri, ertesi gun goruntulemisti.
ben kendi smearim için çıkınca doktoruma gittim, o bakti sorun yok dedi gonderdi. randevu falan da almamistim. kapisinin önünde sekreterlik vardi, onlara soylemistim iki ay önce smear verdim sonucunu öğreneceğim diye hemen bana barkod hazirlamislardi
İnşallahAy cokmus nasıl dayanacagim yaaaa. insallah sizinde benimde temiz cikar
Smear değil de, bende pcos ve erken menepoz çıktıİnşallahbelki sizinde hemen sonuçlanır ben de nasıl bekleyeceğim diyordum 10 gün oldu çıktı
Canım pcos hemen hemen her kadında var doğru beslenme ve belli takviyelerle kontrol altında tutabilirsin evli misin bilmiyorum ama evliysen ve çocuk sahibi olmak istiyorsan biraz erkene çekersin hiçbişeycik olmaz dert etme sağlığın iyi olsun yeterSmear değil de, bende pcos ve erken menepoz çıktıonu kafama takıyorum. ama inşallah temiz çıkar biraz o mutlu eder
Baktım ama kayıtlı bilginiz bulunmamaktadır diyor yarın tekrar bakacağımE nabızda patoloji sonuçlarından indiriliyordu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?