Smear sonucu yardım edin

mehtapp4545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
86
63
38
Merhaba arkadaşlar şöyle anlatayım rütin kontrole gittim bebek çalışmaları na başlayacağız doktor smear istedi smear alan bayan dediki rahim ağzın zedelenmiş yara yok ama zedelenmiş dedi ben hiç doğum yapmadım hamile bile kalmadım sonra başka bi doktora gittim o da baktı çok büyük bi yaran var dedi smear sonucun gelsin yakalım dedi ordan üniversite hastanesine gittim baktı enfeksiyon var dedi yara var dediler dedim yara görünmüyor belki enfeksiyon dan görünmüyordur bunu kurutmamız lazım dedi idrar kültürü yaptı ve idrarda bakteri çıktı ve antibiyotik içtim smear sonucum geldi temiz hatta iltihap bile yokmuş yarın Üniversite hastanesi ne gidicem ama yara varsa diye korkuyorum yara olsaydı mutlaka smear da çıkar mıydı ne olur yardım edin bana lütfen

Ben adet gecikmesi sonucu doktora gittiğimde. Rahim ağzında yara var dedi doktor. Smear istedi. Sonuç temiz çıktı enfeksiyon kapmışsın dedi. Fitil verdi kullanmadım. Başka bir doktora gittim o doktor da rahim de hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi aradan bir hafta geçmişti. Fitil de kullanmadım öylece kaldı.

Merhaba arkadaşlar şöyle anlatayım rütin kontrole gittim bebek çalışmaları na başlayacağız doktor smear istedi smear alan bayan dediki rahim ağzın zedelenmiş yara yok ama zedelenmiş dedi ben hiç doğum yapmadım hamile bile kalmadım sonra başka bi doktora gittim o da baktı çok büyük bi yaran var dedi smear sonucun gelsin yakalım dedi ordan üniversite hastanesine gittim baktı enfeksiyon var dedi yara var dediler dedim yara görünmüyor belki enfeksiyon dan görünmüyordur bunu kurutmamız lazım dedi idrar kültürü yaptı ve idrarda bakteri çıktı ve antibiyotik içtim smear sonucum geldi temiz hatta iltihap bile yokmuş yarın Üniversite hastanesi ne gidicem ama yara varsa diye korkuyorum yara olsaydı mutlaka smear da çıkar mıydı ne olur yardım edin bana lütfen
Ilaçları kullan mutlaka cnm Gecmis olsun Benimde yara vardı yakıldı bir yıl sonra spreil taktırdım bir Ay sonra yeniledi yaram tekrar açılmış smer alındı temiz çıkmamış tekrar ilac verdi ve test tekrarlayacak mis ilacdan sonra ihmal etme şakaya gelmez bu bende başka bir doktora daha görüneyim diyorum

Çok teşekkür ederim antibiyotik ve fitili bitirdim ama biri yara var derken diğeri yok deyince tam 3 kişi baktı nasıl oluyo da tek bişey söylemiyorlar ki onu anlamadım hepimize geçmiş olsun farklı farklı doktorlara baktırmak en iyisi

Back