Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Smear testi verdim bir yıl önce aynı şeymi bilmiyorum ama smear testiyle aynıysa hiç birşey hissetmiyorsunuz bile umarım sonucunuz tertemiz çıkar sağlıklı günler diliyorum24 yaşındayım Sonuclarım Yeni Çıktı Arkadaşlr Biyopsi Yaptıran varmı aranızda . Not kısmında yazanlar nedirEki Görüntüle 3544664
Çok haklısınız endişelenmekte de haklısınız ama sadece şüphe ettikleri şeyden emin olmak istiyorlar bazen yoğun enfeksiyondan kaynaklı da bu şekilde görünebiliyormuş belkide öyle bişeydir lütfen gönlünüzü ferah tutun biyopsiyi de hissetmezsiniz lokal anestezi ile alıyolarlar zatenSmear testinde bende bişey hissetmedim acıkcası ama burda 4 kadranlı 4 biyopsi istenmiş 24 yasındayım oldukça korkuyorum![]()
Doktora tekrar gittiniz mi biyopsi alındı mı nasılsınız sormak istedimYaaaÇok Tatlısınız.
Güzel Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.![]()
Korkmayın zaten ağrılı acılı bi işlemse asla uyuşturmadan yapmazlar en azından lokal anestezi yaparlar endişelenmeyin internetten nete baksak en kötüsü yazıyor zaten iyi düşünün iyi olsun siz kendinize iyi bakın yeterRegl oldum malesef ama sonuçlar göstermem gerekiyor. Ona göre randevu vermesi gerekiyorsa gerekecek sanırsam. Biyopsi de uyusturma yok ama verdiği kağıtta küretaj işlemi de varmış netten baktıgıma göreinanın cok korkuyorum
![]()
Hsil yazıyor korkutmak istemem ama cin3 olabilirRegl oldum malesef ama sonuçlar göstermem gerekiyor. Ona göre randevu vermesi gerekiyorsa gerekecek sanırsam. Biyopsi de uyusturma yok ama verdiği kağıtta küretaj işlemi de varmış netten baktıgıma göreinanın cok korkuyorum
![]()
Korkmayın zaten ağrılı acılı bi işlemse asla uyuşturmadan yapmazlar en azından lokal anestezi yaparlar endişelenmeyin internetten nete baksak en kötüsü yazıyor zaten iyi düşünün iyi olsun siz kendinize iyi bakın yeter![]()
Ah günümü güzelleştirdiniz ne kadar güzel şeyler söylemişsiniz çoook mutlu ettiniz beniya çok güzel yorumluyorsunuz bu kadar insan arasından pozitif düşünceniz başarılı
çünkü bu şekilde bir tavır aylardır hiç kimseden göremedim. Böyle bir bakış acınız için sizden teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için çok sağolun ❤ süreci çok zor atlatıyorum hemde tek başıma morel arayacak şeyler arıyorum kendimce. Ve bu şekilde yaklaşımınız yüzümde tebessüme neden oldu. Tüm güzelliklerde sizinle beraber olsun
![]()