• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smart Chef ürünlerini almak istiyorum ama ...

acbc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
151
2
118
Ankara
Smart Chef ürünlerini nerede satıyorlar? Kullananlar var mı acaba? Bilen, duyan varsa cvplarınızı bekliyorum.Bu arada Ankara'da yaşıyorum.

altıncıcadde de kampanyası var 12.00-15.00 arası kargo bedava yapmışlar bende bikaç parça beğendim ama fikri olan yok galiba.:26:

Smart Chef ürünlerinin kaliteli olduğunu duydum.
Fakat kendim hiç kullanmadım o yüzden kalitesi konusunda net birşey diyemeyeceğim.
Bende mi alsam acaba diye düşündüm doğrusu :)

Ürünleri web alışveriş sitelerinden alabilirsin. Benim alışveriş yapıp sorun yaşamadığım sitelerin bazılarında bu ürünün satışı mevcut.
Bir göz at istersen, fiyat karşılaştırması yaparak istediğin siteden satın alabilirsin.
Mutfak Ekipmanları, Mutfak Malzemeleri | Evimister.com
http://www.altincicadde.com/ProductPages/CampaignDetail.aspx?CampaignID=1350

Smart Chef ürünlerinin kaliteli olduğunu duydum.
Fakat kendim hiç kullanmadım o yüzden kalitesi konusunda net birşey diyemeyeceğim.
Bende mi alsam acaba diye düşündüm doğrusu :)

Ürünleri web alışveriş sitelerinden alabilirsin. Benim alışveriş yapıp sorun yaşamadığım sitelerin bazılarında bu ürünün satışı mevcut.
Bir göz at istersen, fiyat karşılaştırması yaparak istediğin siteden satın alabilirsin.
Mutfak Ekipmanları, Mutfak Malzemeleri | Evimister.com
http://www.altincicadde.com/ProductPages/CampaignDetail.aspx?CampaignID=1350

altıncıcadde de fiyatları daha uygun geldi bana ama kartımın durumu feci başka zamana kaldı :5:

kızlar sanırım sapları plastik elime hiç almadım, yakından da görmedim ama plastik olması kullanım açısından sıkıntı yaratır mı acaba ?

kızlar sanırım sapları plastik elime hiç almadım, yakından da görmedim ama plastik olması kullanım açısından sıkıntı yaratır mı acaba ?

bence de plastik silikon diye düşünmüştüm dikkat etmemiştim 2 gün sonra elimizde kalabilir mi acaba:26:

Dün akşam İstanbul - Cevahir alışveriş merkezine gittim.
Orada "Stokk" diye bir mağaza açılmış, yeni sanırım daha önce görmemiştim.
Bir çok ürün mevcut ve bu Smart Chef ürünlerinden de var.
Gördüğüm kadarı ile plastik kulplar sağlam ve öyle basit birşey değil.
Çelik kısmı da gayet güzel. Ben en çok Penguen soyacağı beğendim... Ama bir çok ürünü vardı. Hepsini tek tek inceleyemedim.
Almak isteyenler varsa, alabilir diye düşünüyorum. Fiyatları da fena değildi, yani illa internetten indirimlerini takip etmek gerekmeyecek gibi.
:34:

Dün akşam İstanbul - Cevahir alışveriş merkezine gittim.
Orada "Stokk" diye bir mağaza açılmış, yeni sanırım daha önce görmemiştim.
Bir çok ürün mevcut ve bu Smart Chef ürünlerinden de var.
Gördüğüm kadarı ile plastik kulplar sağlam ve öyle basit birşey değil.
Çelik kısmı da gayet güzel. Ben en çok Penguen soyacağı beğendim... Ama bir çok ürünü vardı. Hepsini tek tek inceleyemedim.
Almak isteyenler varsa, alabilir diye düşünüyorum. Fiyatları da fena değildi, yani illa internetten indirimlerini takip etmek gerekmeyecek gibi.
:34:

smart chef butiği kapanmadan altıncıcaddeeeeduy sesimi yine kargo bedava beklyiorumm :52: bu sefer de gözümü karartıp alıcam. nasıl öderim Allah bilir :52:

Cafemarkt da var gerçi daha çok endüstriyel mutfak ürünleri ağırlıklı satıyorlar ama bizim mutfaklarada hitap eden ürünler çıkıyor.

Smartchef ürünleri
$smartchef-cafemarkt.jpg

Back