Smackdown'ın yakışıklı dövüşçüsü Cody Rhodes

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
116
İstanbul
CODY RHODES

Cody Garrett Runnels (d. 30 Haziran, 1985) Amerikan profesyonel güreşçi. Şu anda World Wrestling Entertainment (WWE)'ın SmackDown brandinde çalışıyor.

Rhodes'un lisede başarılı bir güreş kariyeri vardı. İlk yıllarında Georgia state turnuvasını kazandı, yenilmezlik serisi oldu ve 189 lb title'ı son sınıfa kadar başarıyla korudu. Liseyi bitirdikten sonra oyunculuk okuluna girdi.

Rhodes, Dusty Rhodes' ın oğlu ve "Goldust" olarak bilinen WWE güreşçisi Dustin Rhodes' in kardeşidir. Ayrıca "Typhoon" ya da "Tugboat" olarak bilinen Jerry Sags ve Fred Ottman' ın yeğenidir. 31 Mart 2007' de WWE Hall of Fame seremonisinde Rhodes, kardeşi Dustin ile birlikte babası Dusty Rhodes' u Hall of Fame' e takdim etti. Şu anda kameralardan uzak olan sevgilisi Amy Worden'la birlikte.

(soldaki)

ölürüm ben buna ya
siz smackdown izliyomusunz kızlar? ben smackdownu 2 senedir falan izliyorum sırf chody rhodes için. severimde hani hepimizin olmuştur bu yaşlarda hayran olduğumuz biri ama ilerde güleriz bu hallerimize ben bu adama bayılıyorum ya çok seviyorum bunun yüzünden ağladığımı filan hatırlarım annem beni nerdeyse psikoloğa götürücekti
ahh ahh hayallerimin erkeği

Son düzenleme:
erkeklerde mi burun estetiği yaptırıyor bu güne kadar hiç rastlamadım

bu programdan nefret ediyorum helede ergenlik çağındaki çocukların izlemesi beni deli ediyor....
özelliklede kız çocuklarının .....
üzerlerinde daracık sliplerle sıktırıp dövüşmek fln çok itici.....

bana mı diyosun ergenlik çağında neyse yanlış anlama

aslında sana katılıyorum canım üzerlerinde daracık sliplerle falan çıkmalarına o yönden haklısın ama bu program uzun süredir var.eskiden abim izlediği için filan nefret ederdim. ama baktım aslında ön yargılarımdaki kadar saçma deyilmiş. bazen eylenci oluyor.

Son düzenleme:
bu arada randy orton cody rhodes'in yüzüne sandalye çarpmış. yüzü filan kanamış :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…