Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar aranızda sma mama kullanan varmı?sütüm yetersiz kalınca sma s-26 kullanmaya başladık.mamayı çok güzel içiyo,kakasınıda rahat yapıyo ama malesef acaip gaz yapıyo bebişime.bide tok tutmuto bu mama.sütümüde alıyo ama doymuyo.sma gold da iyi dediler.tok tutuyomuş.onumu denesem?aranızda bunları kulanan varmı?hangisi daha iyi veya başka tavsiyeniz varmı?acil yardım edin bana ltfen.
canım ben sma gold kullanıyorum.hiçbir şikayetim yok tavsiye ederim.
canım ben sma gold kullanıyorum.hiçbir şikayetim yok tavsiye ederim.
canım sağol.bide bunu deneyelim bakalım.
canım bende sma gold kullanıyorum ve dedikleri doğru gerçekten daha uzun süre tok tutuyo bende ilk s 26 kullanıyordum daha faydalı diye golda geçtim çok memnunum. bu arada gazı sadece mama yapmaz biberon, içirme şekli, bebeğin kendinin gezlı oluşu yani barsaklarının tam gelişmemiş olması gibi nedenlerdende olabiliir ben aptamille başladım en son sma golda geçtim dediğim gibi ama hep gaz sorunu yaşadık 3. ayına geldik gaz sorunu bitti birde aventin biberonunu aldım bayağı işe yaradı aklında bulunsun birde dr brown varmış..
SaNBeRk 14/08/2008
Kayıtlı Üye
bebegım ılk ayda sutum yetmediği için ben de sma s-26 başlamıştım ama daha sonra gol geçtik ve daha menun kaldım diyebilirim,daha lezetlidir.Ben eczacıyı sormştum o bana gold onerdmişti.Ben dr brawons biberonu kullandım ve baska bir biberonla değştirmem.Gaz problemimiz pek olmadı.
canım bende sma gold kullanıyorum ve dedikleri doğru gerçekten daha uzun süre tok tutuyo bende ilk s 26 kullanıyordum daha faydalı diye golda geçtim çok memnunum. bu arada gazı sadece mama yapmaz biberon, içirme şekli, bebeğin kendinin gezlı oluşu yani barsaklarının tam gelişmemiş olması gibi nedenlerdende olabiliir ben aptamille başladım en son sma golda geçtim dediğim gibi ama hep gaz sorunu yaşadık 3. ayına geldik gaz sorunu bitti birde aventin biberonunu aldım bayağı işe yaradı aklında bulunsun birde dr brown varmış..
sağol canım.dediğin gibi bağırsaklarda alışa aşamasında oda yapıyodur.bide biberon tabiii.dr browns u duymuştum alıcam hemen.avent demişsin nuda araştırdım.aklımda olsun oda iyiymiştekrar sağol a.s.
bebegım ılk ayda sutum yetmediği için ben de sma s-26 başlamıştım ama daha sonra gol geçtik ve daha menun kaldım diyebilirim,daha lezetlidir.Ben eczacıyı sormştum o bana gold onerdmişti.Ben dr brawons biberonu kullandım ve baska bir biberonla değştirmem.Gaz problemimiz pek olmadı.
sanada teşekkür ederim. a.s. drbrowns gerçekten iyi dmekki çok kişiden duydum bunu.inşallah rahatlatırazda olsa.saatledir uyumadı.ağlıyo ıkınarak
1kız+1oğul +1minnak oğluş daha
Kayıtlı Üye
sma gold besleyici we kilo yapıyormuş doğru mu acep???????????
SaNBeRk 14/08/2008
Kayıtlı Üye
sma gold besleyici we kilo yapıyormuş doğru mu acep???????????
Ben im bebeğimde öyle oldu.İlk aylarda çok hızlı kilo alırlar ve bu mamayla normalden fazla almıştı.Ama sonra anne sütü artınca mamayı braktık.Daha büyük aylarda yine fazla kilo yaparmı onu bilemeyeceğim.Ama şimdi kullanmak gerkirse yine onu kullanmayı tercih ederim herhalde.
çevremdekiler sma gold' u tavsiye ettiği için dünden beri kullanıyorum. gaz sorununa gelince, biberon çok önemli arkadaşların dediği gibi. çok biberon denedim; dr. brown' s gibi etkili başka bir biberon yok.
Allahım sen koru bebeğimi
Kayıtlı Üye
bende bebeğime sma gold kullanıyorum çok memnun kaldım hem kilosu arttı hemde boyu uzadı. doğduğunda aptamil 1 kullanmıştım bebeğimehiç yaramadı.zaten anne sütü de almıyor.mama bizim için çok önemli. inşallah gelişimi böyledevam eder
ben ilk olarak milupa pre aptamil kullandım doktorum onu tavsiye etmişti bebeğim prematüre doğdu 7 aylık 1280 gramdı doğduğunda daha sonra ülke heo baby kullandım başta iyiydi ama sonradan çok sorun yaşattı tekrar milupa pre aptamil aldım ama bebeğimi tok tutmadığı için eczacım sma önerdi bugün aldım henüz kullanmadım ama değerleri müthiş hem hero babyden hemde milupadan çok daha yüksek. henüz kullanmasamda bebeğin severse eğer vazgeçme.ilk 1 hafta kakası değişebilir ama farklı olduğu için zamanla bünyesi alışacaktır.sen yinede de çok sık mama değiştirme doktorum zararlı olduğunu söylemişti.gaz ile ilgili de arkadaşların dediği gibi biberon çok önemli mutlaka beslerken bibironun emziğine mama geldiğinden emin ol eğer baş çekerse o da çok gaz yapar ve rahatsız eder canım.