Bebek Beslenmesi Sma mama kullanan tecrübeli anneler yardım lütfen...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ELLVAN

Bir şehzade birde mucizenin annesiyim
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
299
89
Bebeğim doğduğundan ititbaren anne sütü ve mama takviyesiyle devam etti şuan 3aylık oldu çok gazlı bi bebek olduğu için netten araştırdığım kadarıyla gaz yapmayan ve anne sütüne en yakın mama olarak GOLDEN GOAT diye keçi sütü bazlı bi mama buldum smadan biraz fiyatlı indirimdeymiş 27,68tl den bulunca dayanamadım 6kutu sipariş ettim ama oğlum sanki pek sevmedi gibi o mamayı içmek istemiyo oynayıp duruyo ağzıyla biberonunu bende aynı siteye iade etmek ve sma mamadan sipariş etmek istiyorum ancak ellerinde sma goldun yine 1 numarası ama benim önceki kullandığımdan farklı kutusu var sma gold 1 diye googleda görsellerde aratırsanız görürsünüz sarı kutu ama farklı resimliler acaba goldun kendi arasında farklılıkları neler söylerseniz çok sevinirim lütfen.Buarada sma mamada DHA VE NÜKLEOTİDLER ilaveli buda bebeğin zihinsel ve bedensel gelişimi için çok önemli GOLDEN GOATda bunlar yok malesef hiç içime sinmedi mamamızdan çok memnundum keşke değiştirmeseydim cevaplarınızı bekliyorum llütfen...

Elvan,
SMA isim değiştirdi şimdi Promil gold olarak çıkıyor,ama aynı mama.farklılık bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

neyse anladım şimdi pfzer firmasını aradım kutular değişmiş ama içerik aynıymış tarihi geçmemişse gönül rahatlığıyla kullana bilirsinizx dedi sma golda sadece 2 çeşit varmış smagold 1-diğeri sma promil gold 2 kutular farklı olsada içerik aynıymış ama tarihlerine dikkat edin diyolar yeni kutuları

mrb cnm bu bahsettiğin mamayı bilmiyorum ama be kızıma milupa aptamil conformil kullanıyorum
buda gazlı bebeklere verilen bir mama aklında bulunsun..
ben faydasını gördüm
kızımda çok gazlı bi bebekti

mrb cnm bu bahsettiğin mamayı bilmiyorum ama be kızıma milupa aptamil conformil kullanıyorum
buda gazlı bebeklere verilen bir mama aklında bulunsun..
Ben faydasını gördüm
kızımda çok gazlı bi bebekti

bende aptamilin öyle bi maması olduğunu bilmiyodum çok sonra öğrendim bebeğim şimdi 3aylık gazı bir parça iyi sma çok iyi toparladı oğlumu 2890 50cm doğdu bebeğim sütüm yetmedi ilk hastanede doktorumuz aptamil 1 önerdi onu kullandık çocuk gazdan ölecekti sonra smaya geçtik oğlum 19unda tam 3aylık oldu şuan 6900 oldu çok şükür ben çok memnunum işte biraz gaz yapıyo golden goatı 1gün kullandık ishal oldu yavrum

Arkadaşlarımızın 4 aylik sma verdim sevmedi bende sma yi aptamille karıştırarak veriyorum acaba iyi yapıyor muyum kızım 4 aylığa olması gereken kiloda değil sma kilo aldırdığını duydum.bsevmeyince böyle yaptim

İki mamayı karıştırıp vermen doğru değil. Bebeğin sindirim sistemini bozarsın. Neden sadece aptamil vermeyi denemiyorsun, bende aptamil kullanıyorum doktorumuz anne sütüne en yakın mama olduğunu söyledi ve kilo alımı gelişimi çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…