Sma mama comfort

Nevali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
309
123
37
Güzel anneler yine ben geldim
Bebeğim 15 günlük belki hatırlayanlar vardır sütüm çok azdı ve sma optipro kullanmaya başlamıştık
Bebeğim çok kötü kabız oldu 2 gün kakasını yapamadı dün gece sabahladık bu sabahta sağlık ocağına götürdüm doktor fitil verdi ve mamasını değiştir dedi sma comfort olanı çok tavsiye ettiler eşim 1 kutu almış denemek için bununla rahatlarmı daha önce kullanan varmı anne sütüne en yakını comfort olanı diyorlar zaten sütüm çok az göğüslerim hala yara bide üstüne kızım böyle kabız olunca iyice içime kapandım

Bizde epey sma comfort kullandık çokta memnunduk. optipro bizde aşırı gaz yaptı hip denedik kabiz yaptı aptamil tadını sevmedi kustu. Bende çok araştırdım herkes comfortu çok öneriyor bencede optiprodan çok daha iyi

Biz 3 günlükken comfort kullanmaya başladık 6 aydır da kullanmaya devam ediyoruz. Bebeğimin kilo alımı ve gelişimi gayet iyi gidiyor. Yine de 3-4 günde bir kaka yapıyor.Bu süreçte başka mamaları da denedim ya kustu ya da tamamen kabız oldu. Her bebek farklıdır elbet ama biz alışınca başka mama kullanamadık.

Bende bu akşam comfort’a başlıcam bakalım her gün düzenli kakasını yapıyormu

Benimki günlük kaka yapmayınca çok huzursuz oluyor dün gece sabaha kadar ağladı uyumadı mamasını kustu devamlı kasılıyor inşallah comfort’la günlük yaparda rahatlar sizin bebeğiniz günlük yapmayınca huzursuz oluyormu

Sma optipro benim kizimda da kabizlik yapti çok zorlaniyor.
Ebe Evolvia tavsiye etti onu aldik dünden beri kullaniyoruz. Hala kabiz bugun de yapamadi ben de mama arastirip duruyorum konuyu takipte kalayim

Sma optipro benim kizimda da kabizlik yapti çok zorlaniyor.
Ebe Evolvia tavsiye etti onu aldik dünden beri kullaniyoruz. Hala kabiz bugun de yapamadi ben de mama arastirip duruyorum konuyu takipte kalayim
Bu akşam sma comfort’a başlıcam inşallah kakasını yaparsa özellikle yazarım size

Maalesef alıştı artık bu duruma Doğdu doğalı her gün kaka yaptığı bir süreci olmadı. 5 günü geçecek olursa da fitil yapıyorum.

Bu arada göğüslerdeki yaralar için kantaron yağını öneririm Ben ne zaman yara olacak gibi olsam emzirdikten sonra pamuğa birkaç damla damlatıp sürüyorum, emzirecegim zaman sabunla yıkayıp tekrar sürüyorum. Birkaç emzirme yıkama faslından sonra acısı tamamen yok oluyor.

Comforta ilk geçtiğimiz gün yaptı öncesinde 1 hafta yapmamıştı. Tabi hergun yapmaya devam etti diyemem bazen 3 gün bazen gün aşırı yaptı kakasını

Maalesef alıştı artık bu duruma Doğdu doğalı her gün kaka yaptığı bir süreci olmadı. 5 günü geçecek olursa da fitil yapıyorum.
kızım 1 gün bile kaka yapmadan durmuyor dün gece yine sabaha kadar ıkındı uykusu çok huzursuz devamlı uyanıyor nasıl alışıcak düzene giricek şaşırdım kaldım

Comforta ilk geçtiğimiz gün yaptı öncesinde 1 hafta yapmamıştı. Tabi hergun yapmaya devam etti diyemem bazen 3 gün bazen gün aşırı yaptı kakasını
Bende dün akşam başladım hala yapmadı ve çok huzursuz uyumakta zorlanıyor uyurken ıkınıyor uyanıyor akşama kadar beklicem yapamazsa fitil yapıcam

Kabizligi tam düzeldi mi bebeginizin.
Fitili kullandiniz mi ?
Benim bebegime de fitil verdiler saglik ocaginda ama henüz kullanmadim.
Sma comfortu da burda bulamadik eczanenin önerisiyle hipp almis o da daha kötü yapti. Sma siparisi verdim bugun gelecek kullanicam insallah iyi olur

Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın evet sma comfort kabızlığını düzeltti çok şükür e bebekten alıyoruz orda bulunuyor her eczanede olmuyormuş malesef

merhaba bende hipp combiotic kullanıyorum şükür bebeğimi hiç rahatsız etmedi gaz yada kabızlık sıkıntısı yaşamadı. hatta bebeğim sadece anne sütü aldığı dönemde 20 gün tuvaletini yapamadı en son doktora gittik bebeğim gayet rahat gaz çıkarabiliyordu çıkaramadığında ben masajla yardım ediyordum rahatlıyordu başka da bi huzursuzlupu yoktu, doktor eğer bebeğinize huzursuzluk yapmıyorsa kilo alımı ve diğer durumları iyiyse ben hiçbir ilaç yazmayacağım bir aya kadar yapmayan hastamda vardı bunlar küçük bebekler ve dünyaya alışmaya çalışıyorlar endişe etmeyin dedi. ama huzursuzluk ve kilo sıkıntısı varsa mutlaka müdehale edilmeli birde ben o durumdan sonra bebeğe mama başladım bir de üstüne nurse harveys gaz damlası kullanmaya başladım şimdi haftada 1-2 yapıyor ıkınmadan sıkılmadan, inşallah bebişiniz sağlıkla büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…