Bende bu akşam comfort’a başlıcam bakalım her gün düzenli kakasını yapıyormuBizde epey sma comfort kullandık çokta memnunduk. optipro bizde aşırı gaz yaptı hip denedik kabiz yaptı aptamil tadını sevmedi kustu. Bende çok araştırdım herkes comfortu çok öneriyor bencede optiprodan çok daha iyi
Benimki günlük kaka yapmayınca çok huzursuz oluyor dün gece sabaha kadar ağladı uyumadı mamasını kustu devamlı kasılıyor inşallah comfort’la günlük yaparda rahatlar sizin bebeğiniz günlük yapmayınca huzursuz oluyormuBiz 3 günlükken comfort kullanmaya başladık 6 aydır da kullanmaya devam ediyoruz. Bebeğimin kilo alımı ve gelişimi gayet iyi gidiyor. Yine de 3-4 günde bir kaka yapıyor.Bu süreçte başka mamaları da denedim ya kustu ya da tamamen kabız oldu. Her bebek farklıdır elbet ama biz alışınca başka mama kullanamadık.
Bu akşam sma comfort’a başlıcam inşallah kakasını yaparsa özellikle yazarım sizeSma optipro benim kizimda da kabizlik yapti çok zorlaniyor.
Ebe Evolvia tavsiye etti onu aldik dünden beri kullaniyoruz. Hala kabiz bugun de yapamadi ben de mama arastirip duruyorum konuyu takipte kalayim
Insallah iyi gelir de yapar yavrunuz cok zorlaniyorlar . Tesekkur ederim beklicem yorumunuzu.Bu akşam sma comfort’a başlıcam inşallah kakasını yaparsa özellikle yazarım size
Maalesef alıştı artık bu durumaBenimki günlük kaka yapmayınca çok huzursuz oluyor dün gece sabaha kadar ağladı uyumadı mamasını kustu devamlı kasılıyor inşallah comfort’la günlük yaparda rahatlar sizin bebeğiniz günlük yapmayınca huzursuz oluyormu
Comforta ilk geçtiğimiz gün yaptı öncesinde 1 hafta yapmamıştı. Tabi hergun yapmaya devam etti diyemem bazen 3 gün bazen gün aşırı yaptı kakasınıBizde epey sma comfort kullandık çokta memnunduk. optipro bizde aşırı gaz yaptı hip denedik kabiz yaptı aptamil tadını sevmedi kustu. Bende çok araştırdım herkes comfortu çok öneriyor bencede optiprodan çok daha iyi
kızım 1 gün bile kaka yapmadan durmuyor dün gece yine sabaha kadar ıkındı uykusu çok huzursuz devamlı uyanıyor nasıl alışıcak düzene giricek şaşırdım kaldımMaalesef alıştı artık bu durumaDoğdu doğalı her gün kaka yaptığı bir süreci olmadı. 5 günü geçecek olursa da fitil yapıyorum.
Bende dün akşam başladım hala yapmadı ve çok huzursuz uyumakta zorlanıyor uyurken ıkınıyor uyanıyor akşama kadar beklicem yapamazsa fitil yapıcamComforta ilk geçtiğimiz gün yaptı öncesinde 1 hafta yapmamıştı. Tabi hergun yapmaya devam etti diyemem bazen 3 gün bazen gün aşırı yaptı kakasını
Merhaba kızım kakasını yaptı comfort mama işe yaradı zorlanmadan yaptıInsallah iyi gelir de yapar yavrunuz cok zorlaniyorlar . Tesekkur ederim beklicem yorumunuzu.
Cok sevindim bir daha sorun yaşamayin insallah. Ben de alayim kizima.Merhaba kızım kakasını yaptı comfort mama işe yaradı zorlanmadan yaptı
İnşallahCok sevindim bir daha sorun yaşamayin insallah. Ben de alayim kizima.
Kabizligi tam düzeldi mi bebeginizin.İnşallah
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın evet sma comfort kabızlığını düzeltti çok şükür e bebekten alıyoruz orda bulunuyor her eczanede olmuyormuş malesefKabizligi tam düzeldi mi bebeginizin.
Fitili kullandiniz mi ?
Benim bebegime de fitil verdiler saglik ocaginda ama henüz kullanmadim.
Sma comfortu da burda bulamadik eczanenin önerisiyle hipp almis o da daha kötü yapti. Sma siparisi verdim bugun gelecek kullanicam insallah iyi olur