• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sma mama çeşitleri!yardıımmm!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

myhusbandandme

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2008
181
0
641
İstanbul
8bucuk aylık bır bebegım var,kilo alımında sorunlar yasıyoruz...sma 2 aldık,ancak uzerınde anne sütü yerıne kullanılmaz,katı besınler ıhtıyacını karsılar yazıyr...pekı sma nın dıger urunlerının bırbırınden farkı nedır?sma gold,sma s26,sma promil gold,sma plus?bunlardan hangısını kullanabılırım bebegıme devam sütü olarak?ya da dogru yolda mı ılerlıyorum sma 2yı kullanarak?
hanı denılıyor ya,gunde en az 500 ml,işte kafama takılan yer burası...sma 2(kırmızı kutuda olan)bunu kullandıgımda ve 500 ml e ulastıgımda dogru mu yaparım,yoksa bu çesit dıger mamaların tahıllı,ırmıklı,ballı,muhallebılı cesıtlerı varya onlara mı denk gelıyor?bılgısı olan varsa acıllll paylasım:) ısmarlama uzerıne getırtecegım ve bu konuda bılgılenmek ıstyrm:)

canım şimdi bende buna yakın bir konu açmak üzereydim senin mesajını gördüm.bizdede kilo problemi var bende sma ya geçmek istiyorum.araştırdığım kadarıyla şöyle
sma s-26 - başlangıç maması
sma gold 1 - başlangıç maması
sma plus - iştahsız ve kilo alması istenen bebekler için (doğumdan itibaren)
sma 2 - 6 ay ve üzeri bebekler için devam formülü (bende 1 kutu bundan aldım henüz kullanmadım)
sma promil gold 2 - 6 ay ve üzeri bebekler için devam formülü

sma 2 mi yoksa sma promil gold 2 mi bende ikisi arasında kararsız kaldım.hangisi daha iyi kullanan varsa yardımcı olursa iyi olur..

ben de bebeğimi sma ile büyüttüm. dr. a danış ayına uygun olanını o tavsiye eder. benim bebeğim emmediği için anne sütü yerine dr.un ayına uygun önerdiği sma yı verdim. süt yerine yani.

sma plus gerçekten kilo aldırıyormu?

Merhaba SivriBiber
Mamaları çok araştırdım. En iyi mama SMA olduğunu tespit ettim.
SMA Plus mama, evet biraz kilo yapıyorum, ama böyle fos kilolar değildir.
Karbohidrat içeriyor ve bu nedenle tok tutuyor. Geceleri uyanan bebekler için çok iyidir.
İşte, tok tutuğu için ve mamayı yemek için bebek gece ortasında kakmadığı için, bebeği daha fazla uyumasına ve az enerji harcamasından dolayı kilo aldırıyor.
Ek olarak şunu söylemek istiyorum SMA mamaları AAA ve DHA içermektedir.
Bu maddeler bebeğin görme ve zihinsel gelişimine yardımcı olan maddeleridir.
Farketmişseniz bu maddeleri piyasada bulunan diğer mamalarda nadir bulunmaktadır.

Back