SMA HASTASİ ASLİ ÇİÇEĞE ELİNİ UZATİRMİSİN

Lila41

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
1
0
1
26
SMA hastası olan Aslı Malatya'nın bir köyünde yaşıyan dezavantajlı bir sma meleği senin yardımına ihtiyacı var eliniz uzatır mısın ? Onun için onun yardım meleği olurmusun? Onun yardım meleği olmak istiyorsan ÇİÇEK YAZİP 6117 YE 20 TL bağışta bulunurmusun unutmayın bu meleklerimizin bizim yardimlarimiza ihtiyaçları var Kampanyamız Valilik onaylı

Aslı için kurulmuş 20 kişilik ekipler oluşturuyoruz her ayın 15 de cüzi miktarlarda yardımda bulunmak istersen eğer Instagram hesabı @aslicicek_yasasin sayfasına dm den mesaj atarak kurulan ekiplere katılarak bağışta bulunabilirsin unutmayın sma meleklerinin bizlere ihtiyacı var lütfen onları görmezden gelmeyelim

Rabbim şifa versin tüm hastalara, ailelerine sabır versin inşallah

Güncelleme Aslının zamanı daraldı nefes darligi yasiyor bebegimiz, kampanya %46 lutfen 1 yaşina gelmeden ilacina kavuşturalim bebegimizi duyarli vicdanli merhametli annelerimiz desteginizi esirgemeyin.

Az çok demeden 20 tl bile olsa lutfen bagis yapalim. Yapamayacak durumu olan varsa paylaşsin yeter ki daha cok kisiye ulasalim

Sonradan kötü haberlerini alınca vah vah demek yerine ellerinden tutalım bebeklerimizin sizden yardım bekliyorlar, tek istedikleri nefes alabilmek. Bagislarinizla can olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…