Çok teşekkürler. Carrefour da da görmüştüm. başka seçenekler olması iyi oldu. Tekrar teşekkürler :)migrosta var birde çağrı markette var istanbul için tabi
arada benimde ayni senin anlattigin gibi oluyor. ama sonra duzen yine bozuluyor. bi oluyor bi olmuyor. umarim duzelir.Önceden kulak çöpünü zeytinyağı ile makatına sürer uyarırdık. Yardımcı olurdu. Sonra kendi kendine yaptı birgün. Artık yağ ile uyarmıyorum. Mesela neredeyse 3gün olmak üzereydi ki bu sabah yaptı kakasını. Kakasını yapma düzeni bu olabilir diyorum. çünkü kakası yumuşak. Sertlik yok. Demek ki kabız değil. Önceden bariz çakıl taşı gibi çıkarırdı yavrum. Ben zamanla kendi kendine bağırsaklarının alışıp düzeleceğini düşündüm. Çok şükür ki öyle oluyor gibi :)
İnşallah düzelir. Eğer yapamazsa zeytinyağı içirmeyi ya da makatına sürmeyi dene. Karın cimnastiği yaptırmak baya işe yarıyor. Kayısı da veriyormuşsun. Bence düzene girer :)arada benimde ayni senin anlattigin gibi oluyor. ama sonra duzen yine bozuluyor. bi oluyor bi olmuyor. umarim duzelir.
saydiklarinin hepsini yapiyorum ama bi dzeliyor bi duzelmiyor.İnşallah düzelir. Eğer yapamazsa zeytinyağı içirmeyi ya da makatına sürmeyi dene. Karın cimnastiği yaptırmak baya işe yarıyor. Kayısı da veriyormuşsun. Bence düzene girer :)
Ah yavrum yaasaydiklarinin hepsini yapiyorum ama bi dzeliyor bi duzelmiyor.
amin amin amin:) insallah. tanidik birinin 1,5 yasinda kizi var. 5 kere kakasini yaptigini biliyorum gunde hemde sastim kaldim ya.Ah yavrum yaayakında bağırsakları alışacak bence bizimkilerin ve öyle bir yapacaklar kii bugünleri arayacağız :)
Hey maşallahamin amin amin:) insallah. tanidik birinin 1,5 yasinda kizi var. 5 kere kakasini yaptigini biliyorum gunde hemde sastim kaldim ya.
ay hic gulcem yoktu :))))Hey maşallahvalla ben zeytin tanesi kadar bile kaka görsem mutluluktan çıldırıyordum. Bir ara hadi canım hadi annem ıkın e e e eeee diye başında doğum yaptıran ebeler gibiydim çok şükür en azından o uğraşlar azaldı.
Nasil alabiliriz pekisma 400 gr olandan istiyorum, nasıl alabilirim sizden?
Canım bende daha bu gun geldim doktordan benimde bebegim 22 gunluk 3600 dogmustu suan 4100 doktor 4300 olmasini beklerdik dedi. Mama cok vermk istemiyordum az veriyordum cok aglsdiginda ama Mecbur vericem . bana 40 ml gunde 4 kere fln ver dedi mamanin uzerindeki yazana uyma yoksa sindirim problemi olur dedi. Ve ben hangi doktora gittiysem ve kime sorduysam Sma ve aptamil önerdiler en iyileri onlarmis. Ama aptamil kabız yapiyomus. Araştirdim Gdo su en dusuk mamalar onlar . ben tavsiye ediyorum .Kızlar 15 günlük bir oğlum var 2 gündür bitmek bilmeyen ağlama krizlerimiz nedeniyla hastaneye gittik, yavrum açliktan ağlıyormuş sütüm beslemiyormuş kuzumu çünkü 15 günde sadece 300 grm almışız..
Neyse doktorumuz sma gold mama verdi 3 saatte bir mama vericem arada anne sütüne devam edicez yine..
bu mamayi daha önce duymamistim kullanan arkadaşlar varmı memnunmusunuz?
Kızlar 15 günlük bir oğlum var 2 gündür bitmek bilmeyen ağlama krizlerimiz nedeniyla hastaneye gittik, yavrum açliktan ağlıyormuş sütüm beslemiyormuş kuzumu çünkü 15 günde sadece 300 grm almışız..
Neyse doktorumuz sma gold mama verdi 3 saatte bir mama vericem arada anne sütüne devam edicez yine..
bu mamayi daha önce duymamistim kullanan arkadaşlar varmı memnunmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?