slmmm

kardelenn35

bebeğim iyiki doğdun ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.436
0
slm.. ben kadınlar kulubnn yeni üyesiym.. eylül aynda dior dr doğumuma herhangi bi aksilik olmasa.. artık ben de bir anne adayı olarak aranza katılmaktan mutluyumm:dance::dance:

Ilk önce Hoş Geldiniz Ben De Yeni üye Oldum Yeni Yeni çözmeye Başliyorum.inşallah Sağlikli Bir Bebek Dünyaya Getirirsiniz Herşey Gönlünüzce Olsun

İLK ÖNCE HOŞ GELDİNİZ BEN DE YENİ ÜYE OLDUM YENİ YENİ ÇÖZMEYE BAŞLIYORUM.İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR BEBEK DÜNYAYA GETİRİRSİNİZ HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

slm.. ben kadınlar kulubnn yeni üyesiym.. eylül aynda dior dr doğumuma herhangi bi aksilik olmasa.. artık ben de bir anne adayı olarak aranza katılmaktan mutluyumm:dance::dance:

hosgeldin cnm Allah bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

hoşgeldiniz arkadaşlar bebeğini tebrik ederim kardelen bende eylül anesi olacağım inşallah şu an 17 haftalık oldu bebeğim:)

saol canm ii dileklern için.. valla bende yeni çözüorm işte.. dilerim ki sende sağlıklı bir bebek dünyaya getrrsn ALLAH hepimizin dualarnı kabl etsn..

hosgeldin canimmmma.s.
bende 18 haftalik hamisim
rabbim bebüslerimize saglikli hayirli bir sekilde kollarimiza almamizi nasip
etsin insallahhhh

nasil gidiyor hamilelik ?

çok saoll .. güsel dileklerine de aminn inşallah .. hamileliğim çok sorunsz hiç bulantm flan olmadı.. yani hamile olduğumu bile ultrosonda bebişimi grnce hatrlıorm yani çünkü hiç bi belirti yk.. sen nasl gidior canm inşallah sorunszdr..

ayyy ne güzel canim yerimseniben
benim ilk ucbucuk ayim cok bulantili gecdi
simdik ise kasik agrilarim bel agrilarim felan filan oluyor, amaannn bebisim iyi olsunda
saglikli olsunda ben cekerim sengözlerimebaksanab
persembe günü randevum var doktorda bebisimi görcem insallah :teytey:

selam canim hosgeldin bende eylül annesi olmustum gecen sene..
Bu arada gun olarak hangi gune geliyor cinsiyeti belli mi..

haklısın canm onlarsağlıklı olsn da...
bende cuma günü görücem bebişimi hem 3 lü tarammvar canm..

slm saol canm .. 4 eylül perşembeye gelior.. ama sezeryan olrsa sanrm ağustos sonu olacak nasip bakalm.. bu arada bebeğini de ALLAH bağşlasn sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…