T tavya Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 4 0 1 Hakkari 12 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #1 yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm
yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm
M mutlulukkaynagim Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2014 197 4 118 12 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #2 tavya .!.: yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm Genişletmek için tıkla... Canim önce eczaneden bi gebelik testi al onu yap onda sonuc alamazsan hemen doktora git. Bir sorun yoksa buyuk ihtimal gebelik vardir.
tavya .!.: yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm Genişletmek için tıkla... Canim önce eczaneden bi gebelik testi al onu yap onda sonuc alamazsan hemen doktora git. Bir sorun yoksa buyuk ihtimal gebelik vardir.
M mutlulukkaynagim Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2014 197 4 118 12 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #3 mutlulukkaynagim .!.: Canim önce eczaneden bi gebelik testi al onu yap onda sonuc alamazsan hemen doktora git. Bir sorun yoksa buyuk ihtimal gebelik vardir. Genişletmek için tıkla... Kan tahlili iki saate cikar canim. Tabi hastanenin biyokimya labaratuvarinin yogunluguna da bagli birsey yogunsa 1 gunde en fazla
mutlulukkaynagim .!.: Canim önce eczaneden bi gebelik testi al onu yap onda sonuc alamazsan hemen doktora git. Bir sorun yoksa buyuk ihtimal gebelik vardir. Genişletmek için tıkla... Kan tahlili iki saate cikar canim. Tabi hastanenin biyokimya labaratuvarinin yogunluguna da bagli birsey yogunsa 1 gunde en fazla
T tavya Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 4 0 1 Hakkari 12 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #4 nedense negatif cikacakk diye cok korkuyorumm ama bugun agrilarimm dayanilmaz
eklem BÜTÜN GÜZEL ŞEYLER SABIRDAN SONRA GELİR Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 1.299 341 148 34 12 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #5 tavya .!.: yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm Genişletmek için tıkla... kan tahlili yap derim ben erken gebeliklerde bazen eczanedeki test negatif çokıyo... eğer gebelik varsa dr. tavsiyelerde bulunur ağrıların için 12 gün geçmişsin zaten fazla bile beklemişsin...
tavya .!.: yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm Genişletmek için tıkla... kan tahlili yap derim ben erken gebeliklerde bazen eczanedeki test negatif çokıyo... eğer gebelik varsa dr. tavsiyelerde bulunur ağrıların için 12 gün geçmişsin zaten fazla bile beklemişsin...
B Bebeyim44 Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2014 155 210 23 12 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #6 tavya .!.: yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm Genişletmek için tıkla... Caanimmm insallah mujde veresinnnnn bizee cnmmm
tavya .!.: yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm Genişletmek için tıkla... Caanimmm insallah mujde veresinnnnn bizee cnmmm
F frknim Guru Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 91 19 298 Kayseri 12 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #7 tavya .!.: yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm Genişletmek için tıkla... Hic bekleme hemen test yap fazlasiyla gecmis adetin benim adetim bes gun gecti test yaptim iki cizgi cikti
tavya .!.: yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm Genişletmek için tıkla... Hic bekleme hemen test yap fazlasiyla gecmis adetin benim adetim bes gun gecti test yaptim iki cizgi cikti
T tavya Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 4 0 1 Hakkari 13 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #8 mujde mi isterimm yaptimm neticee pozitiff ciktii cok ama cokk mutluyumm
The Calender Guru Kayıtlı Üye 10 Mart 2014 15.311 17.254 298 13 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #9 tavya .!.: mujde mi isterimm yaptimm neticee pozitiff ciktii cok ama cokk mutluyumm Genişletmek için tıkla... çok sevindim rabbim bizede nasip etsin cnm
tavya .!.: mujde mi isterimm yaptimm neticee pozitiff ciktii cok ama cokk mutluyumm Genişletmek için tıkla... çok sevindim rabbim bizede nasip etsin cnm
T tavya Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 4 0 1 Hakkari 14 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #10 tsk ederim amin dilerim ki en kisa zaman da senin e yuzn guler canim allah buyuktur
Silenceangel Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2014 50 3 86 Eskişehir 14 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tavya #11 tavya .!.: mujde mi isterimm yaptimm neticee pozitiff ciktii cok ama cokk mutluyumm Genişletmek için tıkla... Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım, senin adına çok sevindim. :)) Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah...
tavya .!.: mujde mi isterimm yaptimm neticee pozitiff ciktii cok ama cokk mutluyumm Genişletmek için tıkla... Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım, senin adına çok sevindim. :)) Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah...