slm

tavya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yer
Hakkari
yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm

yardimm lutfen adetim on iki gun geciktii cok agrimm var ama test yaptirmadimm nezmn ayptirmam gerekiyor yanii ne zaman cikar yardimm

Canim önce eczaneden bi gebelik testi al onu yap onda sonuc alamazsan hemen doktora git. Bir sorun yoksa buyuk ihtimal gebelik vardir.

Canim önce eczaneden bi gebelik testi al onu yap onda sonuc alamazsan hemen doktora git. Bir sorun yoksa buyuk ihtimal gebelik vardir.

Kan tahlili iki saate cikar canim. Tabi hastanenin biyokimya labaratuvarinin yogunluguna da bagli birsey yogunsa 1 gunde en fazla

nedense negatif cikacakk diye cok korkuyorumm ama bugun agrilarimm dayanilmaz

kan tahlili yap derim ben erken gebeliklerde bazen eczanedeki test negatif çokıyo... eğer gebelik varsa dr. tavsiyelerde bulunur ağrıların için 12 gün geçmişsin zaten fazla bile beklemişsin...

Hic bekleme hemen test yap fazlasiyla gecmis adetin benim adetim bes gun gecti test yaptim iki cizgi cikti

mujde mi isterimm yaptimm neticee pozitiff ciktii cok ama cokk mutluyumm

tsk ederim amin dilerim ki en kisa zaman da senin e yuzn guler canim allah buyuktur

`