slm

lansi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
9
0
arkadaşlar izmir egepol hastanesinde doğum yapan var mı doğum çantasında neler lazım oluyor??cvp yazanlara şimdiden teşekkürler...

kendiniz için birkaç tane gecelik(önden düğmeli olmalı.emzirmeye başladığınızda çok terleyeceksiniz,ben 3 tane götürmüştüm yetmedi.pijama önermem, sezaryende dikişlerle eğilip kalkmak,giymek çok zor oluyor.zaten sık sık kanama kontrolü için hemşireler geliyor.gecelik kolay.)terlik, diş fırçası, macun, emzirme sutyeni, meme başı kremi(ilk etapta çok acıyor, lansinoh öneririm)
bebeğiniz için hastane çıkış seti,yedek kıyafet,en çok çıtçıtlı body işe yaradı bizde.bolca bez( o bezlerden hemşire kenarlarını yırtıp ped yaptı bana, daha da orkid kullanmam :))), pişik kremi, her ihtimale karşı biberon, emzik(ilk gün çene kasları güçlensin diye verilebilir)altını temizlemek için alt açma bezi(canbebenin kullan at tipi olanlarından alın hastaneden çıkışta atarsınız.)kağıt havlu, peçete.
gelen konuklar için lokum ve kolonya götürdük biz.
başka bir şeye ihtiyacınız yok. biz sütüm çabuk gelsin diye kayısı kompostosu da götürmüştük, odalarda dolap var.

teşekkür ederim çok heyecanlıyım şimdiden 31. haftamdayım şimdiden yavaş yavaş hazırlanıyorum umarım kolay bir doğum yaşarım. bilgi için teşekkür ederim ..

teşekkür ederim çok heyecanlıyım şimdiden 31. haftamdayım şimdiden yavaş yavaş hazırlanıyorum umarım kolay bir doğum yaşarım. bilgi için teşekkür ederim ..

birde nevresim takımına falan ihtiyaç oluyor mu ??? götürmelimiyim?

arkadaşlar izmir egepol hastanesinde doğum yapan var mı doğum çantasında neler lazım oluyor??cvp yazanlara şimdiden teşekkürler...

bende 31.haftamdayim..yavas yavas benide heyecan sariyor..bir avazda dogum derler oyle olur insallah :):) internette arastir hastane cantasi diye..cok faydali bilgiler var, kendin icinde belirleyebilirsin özel seylerini...ben daha hazirlamadim.. bu aralar bende baslarim artik :)

bende 31.haftamdayim..yavas yavas benide heyecan sariyor..bir avazda dogum derler oyle olur insallah :):) internette arastir hastane cantasi diye..cok faydali bilgiler var, kendin icinde belirleyebilirsin özel seylerini...ben daha hazirlamadim.. bu aralar bende baslarim artik :)

evet canım inşallah hayırlısıyla atlatırız o günü heyecan yaklaşıyor korkuda cabası :)) bende yavaş yavaş hazırlanıyorum biraz araştırma yaptım bende yinede sorayım dedim:)) eksiğim olmasında fazlam olsun:)) teşekkür ederim canım Rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepimizi de bebişlerimizide :))

X