slm

esmerkz29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
1.385
285
hamile bayanlar lütfen bana yardım edin hamilelik sendıromu yaşıyorum çok strelıyım canım çok sıkılıyo birde yani sıra ölüm korkusu yaşıyorum bunalımdayım bu ikinci gwbwlıyım ilkındede böyle olmuşu şimdide aynışeyi yaşıyorum napacağımı bilmiyorum mafoldumbenmafoldumben

ya neden bu kadar bunalimdasin anlamadim ben dünyanin en güzel olayini yasiyosun kendini kasma rahat ol senin yerinde olmak isteyen o kadar cok insan varki..rabbim bu heycani sana nasip etmis kendine zehir etme...neden ölüm korkusu yasiyosun bunuda anlamadim bi rahatsizliginmi var piskolojik olarakmi???

ahh canımmm benim yerimde olsan ne yapacaktın bir sürü olumsuzluk varken hala bebeğimi kucağıma alıp gezeceğimi hayal ediyorum...herkeste ufak tefek sıkıntılar oluyor ama bu sıkıntıları hafifletmek zorundayız...

Canım düşünmeye kalksak insana kafayı yedirtecek kadar düşünecek şey var hamilelik bu ama ben bebişimi salıncağa oturttup yüzünü şapır şupur öpeceğim zamanı düşünüryorum.

sizde haklısınız arkadaşlar.benım ilk hamıleliğimde bebek 7 aylıkken panık atak oldum hamileyken doktor tavsiyesiyle ilaç kullandım.şimdi ikinci ve yine aynı sorunları yaşıyorum zor bi durum gerçekten.inşallah sizede rabbim çocuk sahibi olmayı nasıp eder canlarım

bende aynı şekilde panik atağım ve 24 haftalık hamileyim.ara ara çok mutluyum hamileliğimden dolayı.ama bazende çok stresliyim.herşeyden endişe duyuyorum.ev üzerime geliyor.benimkiler bi de ikizler.şu panik atak denilen illet hamileliğimizin en güzel anlarını yaşamamıza engel oluyor.
ne diyeyim.rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin.
ben seni anlıyorum arkadaşım,canını fazla sıkmaa.iyi kötü idare edecez artıkk.

beni anlaya biri çıktı sonunda çok teşekkür ediyorum aynı durumdayız gerçekten allaha çok şükür hiç bir sıkıntım yok ne eşimle ne çocuğumla.ama işte hiç yoktan kendime sıkıntı yapıyorum bunalıyorum yani istemeden korkuya kapılıyorum çekecez artık napalım saol anladığın için allah sanada yardım etsın canım

Ben ilk bebeğimde erken dogum yaptım dogum cok zor oldu ölümden dondum bebeğimi kaybettim kimseden de bir destek gormedim bunun sonucunda 3 ay sonra panık atak belirtileri basladı ben deliriyorum falan sandım doktora gıttım panık atak + anksiyete bozuklugu dedi 1 sene ilaç kullandım gecmişdi ama simdi tekrar basladı ve 18 haftalık hamileyim erken dogum tehlkesi yine var. Ölüm korkusu endişeler bebeğime bır sey olucak , bana bir şey olucak korkusu had safhada artık surekli evdeyim fala aykta durmak yasak cunku.Doktorumdan ilaç istiyorum vermyor kendin atlatacaksın bunları diyor ama olmuyor işte hamile kaldıgımdan beri o mutluluğu yasayamadım bir turlu ınşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

tabiki ben yasamadigim icin böle bir durumu anlamadim seni ama düsününce sende haklisin....hamileyken insanin aklina hic olmayacak seyler geliyor..

rica ederim esmerkz29.emin ol bizim gibi birçok bayan hamileliğinde bu rahatsızlıktan şikayetçi.bana dr pasiflora adlı bitkisel bi şurup verdi.2 aydır kullanıyorum.az da olsa etkisi oluyor.bebeklerine bi zararı olmaz dedi.1-2 ay sonra normal ilaçlara geçeriz dedi.ama doğuma kadar o ilaçlardan kullanırsam bebeklere zararı olur diye korkuyorum ve kullanmak istemiyorum.ama bazende dayanamayacak kadar kendimi kötü hissediyorum.evin içinde odadan odaya koşturuyorum.geceleri uykum gelmiyo,sabahları erkenden uyanıyorum.vs.......
ayyy,anlat anlat bitmez bu hastalık.işin kötüsü herzaman aynı şikayetlerde olmuyooo.bazen titreme ve bulantı veriyo,bazende nefes darlığı,bazen sıcak basması ve karın ağrısı,bazende baş dönmesi.
insan kendisi yaşamadan anlıyamıyo bu hastalığı.rabbim cümlemize sabır versin.hepimize geçmiş olsuunn.

canım ya çok geçmış olsun gerçekten çok üzüldüm en kısa zamanda atlatırsın inşallah.benide anladığın için saol ben yine şanslıyım yatma gibi bi durumum yok en azından.çocuğumla çıkıp dolaşabiliyorum.iyi geliyo.en kısa zamanda iyileşirsin umarım.

X