slm

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
arkadaşlar sınava daha önce girenle rbilir bu sınan soruları internete veriliyormu cevapları ile veriliyorsa hangi siteye yanlışlarıma bakmak istiyorum merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim teşekürler

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 gün içinde yayınlanır diye düşünüyorum.aof-eöğrenme portalında.tc kimlik numaranı girip oturum açıyosun fakültede sınav sorularını seçiyosun

Daha açıklanmamış sorular ama bugün açıklanır.

ben iktisatta okuyorum girdim ama yoktu galiba bizde açıklanmamış

12. sayfada kitapçık kodlarında hazırlık bu olabılır kodlara bak ıstersen
3.sınıf =1301 ikinci oturum=2300
2.sınıf=3204

en son sayfada kitapçık kodlarında hazırlık bu olabılır kodlara bak ıstersen
3.sınıf =1301 ikinci oturum=2300
2.sınıf=3204

2. sınıf 3204 yazıyordu sınav kgıdımda açıkögretim portalinden girdim ama bulamadım yardılarınız için çok teşekür ederim ALLAH razı olsun

2. sınıf 3204 yazıyordu sınav kgıdımda açıkögretim portalinden girdim ama bulamadım yardılarınız için çok teşekür ederim ALLAH razı olsun

çok ilginç olmaması daha yenı yuklendı ama yarın tekrar bak bence onemlı degıl arkadasım 2009 sınav soruları yazarsan google dan formlardan da bulabılırsın

3204 44üncü sırada azra buldum:) kodların yanındakı kaydırma çubuguyla aşagı dogru ın 44-3204 tıkla ulasırsın

3204 44üncü sırada azra buldum:) kodların yanındakı kaydırma çubuguyla aşagı dogru ın 44-3204 tıkla ulasırsın

arkadaşım ben açıyorum e ögrenme portalını kimlik numaramı giriyorum ders seç diyor iktisatuı şeçiyorum e sınava giriyorum geçmiş sorlualr çıkıyor ben bulamıycam galiba

arkadaşım ben açıyorum e ögrenme portalını kimlik numaramı giriyorum ders seç diyor iktisatuı şeçiyorum e sınava giriyorum geçmiş sorlualr çıkıyor ben bulamıycam galiba

iktisadı secmıceksın sınav sorularını seçiceksın

X