E EU1 Ziyaretçi 27 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #1 3 aylık hamileyim.panik atak hastasıyım.şu ana kadar sorun yok.fakat korkuyorum.benim gibi olan varmı?
3 aylık hamileyim.panik atak hastasıyım.şu ana kadar sorun yok.fakat korkuyorum.benim gibi olan varmı?
E EU1 Ziyaretçi 27 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #2 teşekkür ederim.insanın böyle zamanlarda güzel sözlere ihtiyacı oluyor.
R ranagul Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2007 Mesajlar 92 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yaş 46 Yer - Yurtdışı 28 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #3 yok be canim icini ferah tut benim arkadasimda oleydi bak ne guzel bir oglu var allaha emanet sen iyi bak kendine hoscakal
yok be canim icini ferah tut benim arkadasimda oleydi bak ne guzel bir oglu var allaha emanet sen iyi bak kendine hoscakal
S sasyilmaz75 Ziyaretçi 28 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #4 korkunu yenmelisin dikkat etmelisin ben ilk bebeğimi kaybeme korkusunu yaşadığım için kaybettim lütfen güzel şeyler hayal et onu kucağına alacağında hayal et hep olurmu
korkunu yenmelisin dikkat etmelisin ben ilk bebeğimi kaybeme korkusunu yaşadığım için kaybettim lütfen güzel şeyler hayal et onu kucağına alacağında hayal et hep olurmu
alize_13 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 633 Emoji Skoru 3 Puanlar 96 Yer İstanbul 28 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #5 hiç endişelenme stresten uzak dur Allah ın izniyle bebişini kucağına alırsın güzel şeyler düşün