• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama slm :) saç boyama konusunda kararsız kaldım (resimli)

turuncubnm

Bırak Mücadele ruhunu ele geçirsin
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
125
20
118
31
Ben yarın kuaförüme gidip saçımı hem kestirip hem de boyatmayı düşünüyorum

5-6 aydır saçımı kestirmiyorum belki daha fazla ön kahkülüm uzadı bir tane resmimi atacağım saçımı muhtelemen arkası v şeklinde önü düz kaşın yukarsında kahkül olarak kestireceğim saç rengim koyu açık tenliyim resimdeki gibi üniversiteye doğru değişmek istiyorum hangi renkleri tavsiye edersiniz daha önce saçlarımı palette bakır kahve ile boyadım pek bir değişim olmadı
Eki Görüntüle 452731

açık renge boyayamam direkt biliyorum ilerde akaju kahveye boyayacağım ama şuan harbiden bir güzel saç rengi bulmalıyım önerilerinizin faydalı olacağını düşünüyorum şimdiden tşkler ;)

cevap verecek kimse yok mu ne gider bana tekrar kızıl kahve mi yapsam ?

canim bence yine kizilimsi renklere göz at, cikolata kahve falan gibi, ama sakin ve sakin siyaha falan boyama. ekledigin resimdeki sac rengi cok hosuma gitti esasen :)

canim bence yine kizilimsi renklere göz at, cikolata kahve falan gibi, ama sakin ve sakin siyaha falan boyama. ekledigin resimdeki sac rengi cok hosuma gitti esasen :)

tmm :) eklentideki şuandaki benim saçımı kendim boyadığım için her yerine eşit dağılmadı yarın aynı boyayı alıp kuaföre gidip boyatacağım :)

evet sadece uçları eski saç modelim geçen yıl eylülde kestirdiğim saç modeli aslan yelesiydi kullanışlı olmuyor kısa katlarımda epey uzadı fakat istediğim kadar değil saçımı acilen kuaförümün ellerine bırakmalıyım değişiklik istiyorum fakat sanırım şuan bir değişiklik olmaz

evet sadece uçları eski saç modelim geçen yıl eylülde kestirdiğim saç modeli aslan yelesiydi kullanışlı olmuyor kısa katlarımda epey uzadı fakat istediğim kadar değil saçımı acilen kuaförümün ellerine bırakmalıyım değişiklik istiyorum fakat sanırım şuan bir değişiklik olmaz

aslan yelesi ne ben bilmiyorum..arka taraflardamı kahkül boyunda kesiliyor?yani bombeli yapıda bir kesim oluyor..canım öncelikle senin yüzün yuvarlak..kaşın üstünde kahkül kestirirsen yüzüne pek yakışmaz..kaşın altında kestir ..enseyi kapatacak kdr uzun omzuna değen küt bir model de kestirebilirsin gayet modern durur..

92059075.jpg

eğer uzun saç seviyorsan aslan yelesi şeklinde olmayan katları az bir model tercih et

nicole-richie-brazilian-blow-dry.jpg

saç rengi olarak açık kahve, kumral tonlarını deneyebilirsin aralara balköpüğü attırabilirsin..açık renkler bu renginden daha doğal duracaktır beyaz tenli oldugun için..bende bi ara akaju kahveye takmıştım sonra vazgeçtim..bakımı zor hemen akar gibi geldi..

aslan yelesi ne ben bilmiyorum..arka taraflardamı kahkül boyunda kesiliyor?yani bombeli yapıda bir kesim oluyor..canım öncelikle senin yüzün yuvarlak..kaşın üstünde kahkül kestirirsen yüzüne pek yakışmaz..kaşın altında kestir ..enseyi kapatacak kdr uzun omzuna değen küt bir model de kestirebilirsin gayet modern durur..

92059075.jpg

eğer uzun saç seviyorsan aslan yelesi şeklinde olmayan katları az bir model tercih et

nicole-richie-brazilian-blow-dry.jpg

saç rengi olarak açık kahve, kumral tonlarını deneyebilirsin aralara balköpüğü attırabilirsin..açık renkler bu renginden daha doğal duracaktır beyaz tenli oldugun için..bende bi ara akaju kahveye takmıştım sonra vazgeçtim..bakımı zor hemen akar gibi geldi..

:D tam yakışmayacakları söylemişin :D ben küçükken hep küt kestirirdim saçım çok kalın benim düzleştirdiğim için çok az görnmüş
Kahkül yakışıyor resimlerinden birinde kahküllü fotom var bakabilirsin bu saçlar saçı çok ince olanlara

burada saçlarım maşalı fakat saçım çok kalın belli oluyordun belki
http://e1206.hizliresim.com/y/v/8tn1m.jpg

http://e1206.hizliresim.com/y/v/8tn2l.jpg

Back