- 11 Mart 2012
- 125
- 20
- 118
- 31
- Konu Sahibi turuncubnm
Ben yarın kuaförüme gidip saçımı hem kestirip hem de boyatmayı düşünüyorum
5-6 aydır saçımı kestirmiyorum belki daha fazla ön kahkülüm uzadı bir tane resmimi atacağım saçımı muhtelemen arkası v şeklinde önü düz kaşın yukarsında kahkül olarak kestireceğim saç rengim koyu açık tenliyim resimdeki gibi üniversiteye doğru değişmek istiyorum hangi renkleri tavsiye edersiniz daha önce saçlarımı palette bakır kahve ile boyadım pek bir değişim olmadı
Eki Görüntüle 452731
açık renge boyayamam direkt biliyorum ilerde akaju kahveye boyayacağım ama şuan harbiden bir güzel saç rengi bulmalıyım önerilerinizin faydalı olacağını düşünüyorum şimdiden tşkler![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
5-6 aydır saçımı kestirmiyorum belki daha fazla ön kahkülüm uzadı bir tane resmimi atacağım saçımı muhtelemen arkası v şeklinde önü düz kaşın yukarsında kahkül olarak kestireceğim saç rengim koyu açık tenliyim resimdeki gibi üniversiteye doğru değişmek istiyorum hangi renkleri tavsiye edersiniz daha önce saçlarımı palette bakır kahve ile boyadım pek bir değişim olmadı
Eki Görüntüle 452731
açık renge boyayamam direkt biliyorum ilerde akaju kahveye boyayacağım ama şuan harbiden bir güzel saç rengi bulmalıyım önerilerinizin faydalı olacağını düşünüyorum şimdiden tşkler
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)