slm kızlar

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
merhaba arkadaşlar ben 6+4 haftalık hamişim cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem ama bende şuan hiç bir belirti yok neden acaba heyecanlanıyorum cuma günü için allahım inşallah bir aksilik çıkmazda bebişimin kalp atışlarınıda duyarım ya rabbim

Belirtileri hissetmek için çok erken canım. Ama bir kaç hafta sonra mide bulantısı falan başlayabilir. Hayırlı uğurlu olsun, ve bebişinin kelebek gibi atan kalbini görürsün inşallah. :)

:) altı hafta evet daha erken, sakın stres yapma.
Bizim bebeğin riski vardı kalp atışlarını duyamayabiliriz, yaşamayabilir demişti doktor, o sebeple 6. hafta en kabus haftamdı üstelik fiziksel anlamda da kendimi hamile gibi hissetmiyordum.
Boşuna üzülmüşüm 7. hafta bulantılar bastırdı:)
Hiç bulantın olmaya da bilir, kimisinde hiç olmaz.3. 4. aya kadar hamile olduğunu anlamayan kadınlar var.

dur daha dur 1-2 hafta sonra bulantıdan duramıcak duruma gelıceksın merak etme
daha erken hem bunyeden bunyeye cok degıskenlık gosterır boyle seyler... ıcını karartma hıc bence saglıkla gelsın bebegın ınsallah...

ben 9.haftamın içindeyim ama hiç bulantım yok.göğüslerimde ağrım bile yok.sadece mide ekşimesi ve midemde yanma var.reflü gibi.7.haftada kalp atışını duymuştuk.8.haftada bebeğim dahada büyümüştü.doktor bile şaşırıyor bulantımın olmamasına.çünkü kullandığım ilaçlar bulantı yapan ilaçlar.bünyeden bünyeye değişiyor.ben seviniyorum.iyikide bulantım yok.sadece et ve etten yapılmış şeyleri yiyemiyorum.bir tek sebze türü şeyler..bebeğim sayesinde vejeteryan oldum.bulantın olmaması için dua et.çünkü düşük tehlikemin olduğu 6.haftamda hastanede kalmıştım 3 gün.ve benden hariç bulantı yüzünden yatan 2 hasta vardı yanımda.

Ben ikiz bekliyorum ve ne bulantı ne göğüs ağrısı çok şükür hiçbiri yok,
Herkesin bünyesi farklı tepkiler verir..Miden bulanacak diye kesin bir kanı söylemek bana göre yanlış

canım ben dokuzuncu ayıma girdim,hala göbeğimin haricinde bir hamilelik belirtim yokkaydirigubbakcemile3
bünyeden bünyeye değişir,ben bulantı,kusma,başdönmesi halsizlik gibi sorunların hiçbirini yaşamadım.son günlerde ellerimde uyuşma oluyor o kadar.

gözün aydın canım
ben hamileliğim boyunca bulantı kusma falan hiç olmadı çok şükür
sıkma canını hem daha erken

canlarım benim sıktığım bile yokta burda okudukça ve çevremde duydukça hamileleri bulantıdan duramıyorlar o yüzden bende sordum inşallah yarın duyarım ilk önce sağlık ocağına gidicem sağlık ocağından çağırdılar beni sağlık bakanlığında hamilelerin hepsi gözüküyormuş o nedenle sağlık ocağına haber verip oradanda gebe izlem kartı açılıyormuş daha sonrada bebişimin kalp atışını duymaya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…