- 25 Temmuz 2012
- 245
- 25
- 48
- Konu Sahibi 7nbitirdin
-
anım bugün daha çok sancım vardı feleğim şaştı vallacnm çatlamıştır bel ağrısı kasık ağrısı çatlama belirtisi 2 yumurta var yani düşün artık ağrı olucak tabi
anım bugün daha çok sancım vardı feleğim şaştı valla
bende öyle oldum biraz önce bittim dedim ölüyorum bide ben kist patlamasıda yaşadım ve ondn korkuyorum tekrar kistemi çevirdi acaba diyebnmde öle oldu çatladığı anı hssetim ilişki oldu gece ağrıdan öldüm bırak dicektim o derece kasığım patladı sandım
inşallah canım bakalım hayırlısı :) ya dr kontrol günü iğneyi verdi ve 6 saat sonra ilişki sonra en a 36 saat geçsin dedi bunu niye dedi acaba sormayıda unuttumbencede çatlamıştır canımbelirtiler onu gösteriyo
inşallah canım bakalım hayırlısı :) ya dr kontrol günü iğneyi verdi ve 6 saat sonra ilişki sonra en a 36 saat geçsin dedi bunu niye dedi acaba sormayıda unuttum
klomen arkasındanda ovitrelle ile çatlattı canımhangi ilacı kullandn canım
canım bugünü değerlendirdik eşim işe gitti artık yarınıda değerlendiririz anasını satayım saçı kızıla boyadım banyodan çıkamıom ki düzgün dursun rengi aktı gitti :)36 saat beklemene gerek yok bence bu gecede ilişkide bulunun iki yumurta olduğu için ikisi aynı anda çatlamayabilir bu geceyi ve yarın geceyide değerlendirmeni tavsiye ederim.
canım bugünü değerlendirdik eşim işe gitti artık yarınıda değerlendiririz anasını satayım saçı kızıla boyadım banyodan çıkamıom ki düzgün dursun rengi aktı gitti :)36 saat beklemene gerek yok bence bu gecede ilişkide bulunun iki yumurta olduğu için ikisi aynı anda çatlamayabilir bu geceyi ve yarın geceyide değerlendirmeni tavsiye ederim.
onu zaten dedi canım ama iğne yapıldığı gün 6 saat bekle dedi sonra ilişki dedicanım yumurta çatlamadan evvel eşinle en az 3 gün ilişkiye girmemiş olman sperm haraketliliğini ve kalitesini arttırdığı için belki ondan demiştir..
klomen arkasındanda ovitrelle ile çatlattı canım
canım bugünü değerlendirdik eşim işe gitti artık yarınıda değerlendiririz anasını satayım saçı kızıla boyadım banyodan çıkamıom ki düzgün dursun rengi aktı gitti :)
amin canım öyle yapcam artık :)Canım hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah.
Kızıl gibi sürekli boya gerektiren renkler tercih etme bence bebeişin her an gelebilir boyatamazsın kötü durur iki renk kendi saç rengine en yakın tonu kullanki dipler çıktığında sorun olmasın.
hmm yarınıda boş geçirmezsem belki tutar hiç umudum yok amaÇatlatma iğnesinden 36 saat sonra foliküller çatlar..Bu yüzden dr.öyle demiştir..Sperm ile alakalı değil söylediği dr.un....
inşallah canım inşallahHadi bakalım ,inşallah çatlamıştır da tutar...Hamile kalırsan pıhtılaşma iğneleri kullanman gerekebilir...Belki de ikizlere hamile kalırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?