• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slm kızlar yumurta çatladımı çatlamadımı diye düşünürken ben çatlayacam artık !!!

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
mrb arkadaşlar
kısaca durumu anlatayım çok düzgün bi yumurtlık yapım vardı ve kolaylıkla hamile kalabiliyodum ki kaldım zaten ama malesef pıhyılaşmadan dolayı kaybettim bebeğimi sonrasın kist oluşmuş büyümüş ve patladı ve ardın doktorlar ani bir şekilde pco teşhisi koydu böyle bi sorunum hiç yoktu neyse bu ay klomen tedavisi uyguladık 2 yumurta oluşmuş biri 20 mm biri 17 mm boyutları iyi dedi doktor ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi akşam 17 :30 civarı vurun dedi ve 6 saat sonra ilişki dedi ben vurdurduk ve dediklerini yaptık sonrada 36 saat geçmesi lazım ilk ilişkinin üstünden dedi ben şimdi merak ediyorum acaba çatladımı çatlamadımı kasıklarımda sürekli bir batma var ve bel ağrısı akıntım zaten sürekli var...

cnm çatlamıştır bel ağrısı kasık ağrısı çatlama belirtisi 2 yumurta var yani düşün artık ağrı olucak tabi

bnmde öle oldu çatladığı anı hssetim ilişki oldu gece ağrıdan öldüm bırak dicektim o derece kasığım patladı sandım
bende öyle oldum biraz önce bittim dedim ölüyorum bide ben kist patlamasıda yaşadım ve ondn korkuyorum tekrar kistemi çevirdi acaba diye

36 saat beklemene gerek yok bence bu gecede ilişkide bulunun iki yumurta olduğu için ikisi aynı anda çatlamayabilir bu geceyi ve yarın geceyide değerlendirmeni tavsiye ederim.

inşallah canım bakalım hayırlısı :) ya dr kontrol günü iğneyi verdi ve 6 saat sonra ilişki sonra en a 36 saat geçsin dedi bunu niye dedi acaba sormayıda unuttum

canım yumurta çatlamadan evvel eşinle en az 3 gün ilişkiye girmemiş olman sperm haraketliliğini ve kalitesini arttırdığı için belki ondan demiştir..

hangi ilacı kullandn canım
klomen arkasındanda ovitrelle ile çatlattı canım
36 saat beklemene gerek yok bence bu gecede ilişkide bulunun iki yumurta olduğu için ikisi aynı anda çatlamayabilir bu geceyi ve yarın geceyide değerlendirmeni tavsiye ederim.
canım bugünü değerlendirdik eşim işe gitti artık yarınıda değerlendiririz anasını satayım saçı kızıla boyadım banyodan çıkamıom ki düzgün dursun rengi aktı gitti :)

canım bugünü değerlendirdik eşim işe gitti artık yarınıda değerlendiririz anasını satayım saçı kızıla boyadım banyodan çıkamıom ki düzgün dursun rengi aktı gitti :)

canım yumurta çatlamadan evvel eşinle en az 3 gün ilişkiye girmemiş olman sperm haraketliliğini ve kalitesini arttırdığı için belki ondan demiştir..
onu zaten dedi canım ama iğne yapıldığı gün 6 saat bekle dedi sonra ilişki dedi

Hadi bakalım ,inşallah çatlamıştır da tutar...Hamile kalırsan pıhtılaşma iğneleri kullanman gerekebilir...Belki de ikizlere hamile kalırsın.. :34:

Canım hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah.
Kızıl gibi sürekli boya gerektiren renkler tercih etme bence bebeişin her an gelebilir boyatamazsın kötü durur iki renk kendi saç rengine en yakın tonu kullanki dipler çıktığında sorun olmasın.

Son düzenleme:
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra foliküller çatlar..Bu yüzden dr.öyle demiştir..Sperm ile alakalı değil söylediği dr.un....

Canım hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah.
Kızıl gibi sürekli boya gerektiren renkler tercih etme bence bebeişin her an gelebilir boyatamazsın kötü durur iki renk kendi saç rengine en yakın tonu kullanki dipler çıktığında sorun olmasın.
amin canım öyle yapcam artık :)
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra foliküller çatlar..Bu yüzden dr.öyle demiştir..Sperm ile alakalı değil söylediği dr.un....
hmm yarınıda boş geçirmezsem belki tutar hiç umudum yok ama

Back