slm kizlar yardim lutfen :(

medinealeynanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
218
3
ben ilk burun ameliyatimi oldum 1 yil once, ama hic de iyi olmamis begenmedim, 10 gun sonra tekrar olucam ama resimlerimi nasil ekleyecegim buraya bilen anlatsinbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Slm öncelikle fotolarınızı profilinizdeki albüm bölümünden ekleyebilirsiniz. Orada albüm oluştur vardı sanırım oradan ekleyin zaten hemen bilgisayarınıza yönlendirileceksiniz. Fotolarınızı rahatça yükleyebilirsiniz.

hızlıresim.com dan bilgisayarınızdaki resimlerii önce o adrese yükleyip ordaki 3.sıradaki adreside kopyalayıp foruma yazdıgınız yere yapıştırmak:)yada albüm oluşturmak :)

NEHIYYCIM, BEN HOLLANDA DA , KBB DOKTORUNA AMELIYAT OLDUM, SIMDI TEKRAR AYNI DOKTOR YAPACAK AMELIYATI, ADAM ITIRAF ETTI TAM ISTENDIGIMIZ GIBI OLMAMIS DEDIalsanaalsanasmile, BU YUZDEN BEDAVA OLACAKsositososito, BU SEFER GENE INANDIRICI KONUSTU, ELIMDEN GELENI YAPACAGIM, BU ISI IYI YAPARIM DEDI, UGRASACAGIM GUZEL BI SONUC CIKACAK DEDI, AMA NEDEN ILK DEFA DA HALETMEDI DIYE DUSUNMUYORUM DA DEGIL:eek:klava:, NEYSE SUNUN SURASINA 1 HAFTA KALDI, DUALARINIZI BEKLIYORUM, RESIMLERI EKLEMEYI BASARBILIRSEM HAK VERIRSINIZ SANIRIM, NEYSE ALLAHA EMANET OLUN.:Saruboceq::a015:

Son düzenleme:
bence turkiyede ol 2. ameliyati isini sansa birakma burda cok basarili revizyon icin doktorlar var ama yinede bol sans canim

ah be kizlar istemem mi , soyle 2 haftaligina yurduma gelip kendimi tr doktorlarina teslim etmeyi, ama madden olamam, esim zaten ilk ameliyatimi yaptirdigina sukur et diyor, bi care yardim, dualariniz bekliyorum :Saruboceq:

valla ben olsam ilk ameliyati hüsranla sonuclandiran bi doktora tekrar güvenemezdim cnm
hem yurtdisindaki doktorlarin bu konuda pek basarili olmadiklari cok belli
keske trde olabilsen ama yinede sen bilirsin:)
ins bu sefer sonuc isteidgin gibi olur :)

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...ynanur-burun-estetigi-ameliyati-revizyon.html

Son düzenleyen: Moderatör:
X