slm kızlar, süt sağma makinesi olarak ne almalıyız?

Selam canim netten aventin elektriklisini alacagim insallah.

Manuel hem yeterli cekmiyor hemde elini acitiyormus. Cevrem elektirikli aventi onerdi

Bende Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası aldım,henüz kullanmadım ama satıcı iyi olduğunu söyledi,umarım öyledir.

Son düzenleme:
birçok makine denedim, avent elektrikliyi tek geçerim. ayrıca manuel de kullanmanı sağlayan bir aparatı var, gerekirse pil de takabiliyorsun. çok gürültülü de değil. ben evde elektrikli iş yerinde pilli olarak kullandım.

arkadaşım aventten hiç memnun kalmadı kullanamadı, Lansinoh aldı çok memnun bende ondan alacağım elektrikli tabiki

elektrikliler çok çabuk arıza veriyor... ben aventin manuelini kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim....

Kraft'ın elekrikli süt pompasını kullanıyorum daha öncede amedanın kullanmıştım,çok sesli çalışıyordu ve sütümü tam olarak sağmadığı gibi acıtıyorduda kraftı kullandım kullanalı çok memnunum vakumlaması çok güçlü göğsümü hiç acıtmadan çekiyor artı pillede çalışıyor alıcaksan fiyatıda uygun ben kesinlikle tavsiye ediyorum.

süt sağma makinesi ne aldınız? manuel mi yoksa elektrikli mi almalıyız? hangi markayı önerirsiniz?

canım ben arastırdım aventle medelanın elektriklisini öneriyolar genellikle ama medela cabuk arıza veriyo diyenler olduğu için aventin hem elek. hem pille calısan modelinden aldım.gögüs ucunu da acıtmıyormus diyolar.kullanınca anlıyacam artık

ben en iyisi kraft diye duymuştum e-bebek mağazasından aldım hiç bir problem yaşamadım gayet güzel çekiyor sütü göğsü acıtma gibi bir olayıda yok diğerlerinde oluyormuş çünkü o yüzden kraftın makinesini aldım sana da öneririm canım..

Ben Avent elektrikli aldım çok memnundum. Hiç canım yanmadı ve de çok sessizdi ama birkaç ay sonra bozuldu servise yolladım tabii gelene kadar bekleyemezdim. Kraft'ın elektriklisini aldım, inanılmaz acıttı canımı. Alışırsın dediler ama olmadı mahvoldum gittim yine Avent satın aldım. Kısa sürede diğeri de servisten geldi. Altı aydır kullanıyorum.

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. peki süt sağma makinesini almak için bebeğin doğmasını mı beklemeliyim yoksa önceden almalı mıyım?

lans.noh çiftli olduğu için çok kullanışlı, normalde sağma 20dk+20dk toplam 40 dk sürüyor teklilerde, ama bu ürün çiftli olduğu için çok kullanışlı oluyo ve daha az yorucu oluyo, çalışıyosan doğumdan önce alabilirsin ama çalışmıyosan doğumdan sonrada alsan olur bence çünkü zaten bebek hastanede kalırda ihtiyac olursa hastanede var bu makinelerden, eve geçtiğindede emzirmek yetiyo, benim yakınım doğum yaptı, gözlemlerim bu şekilde oldu, ben almayı düşünmüyorum, zaten ihtiyacım olursa ondan alıcam, ama ürünü çok beğendik, o markayı almasan bile 2 göğsü aynı anda sagan bi ürün bak bence.

lansınoh manuel kullanıyorum. gayet memnunum. can yakmıyor, göğüste hava sirkülasyonu sağladığı için çekim gücü de güzel. yarım saatte her iki göğsümden toplam 200 cc ye yakın sağabiliyorum. buda işimi gayet rahat görüyor.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar chicco nun 1206 elektrikli süt sağma makinesini kullanıyorum fakat artık fazla sütüm olmadığından satmaya karar verdim. kullanımı çok rahat masaj başlığı olması sebebiyle bu makineyi almıştım çünkü göğüslerimdeki ağrıdan dolayı çok ağlamışlığım var:) almak isteyen arkadaşlar olursa buyursun. makine temmuz 2013 te alındı ancak yaklaşık 2 ay arasıra kullanıldı. garantisi devam ediyor (iki yıllık garantili). fiyat olarak 260 tl ye aldığımdan 130 tl ye satıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…