slm kızlar ben mayıs annesiyimm sorunuzz varsa yardımcı olurum

çixgxdem-xoxzal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
573
2
34
merhaba arkadaşlar ben 5 mayısta sezeryann olduum sorularınızz varsa yardımcıı olmaya calısırıım hepinizz allaha emanet olun byyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool:

canım benım daha nasıl doğum yapacağım bellı değil ama eğer sezeryan olursam dıye soruyomm sen sezeryanı epiduralmı oldun yoksa komple narkozlumu oldun bıde sezeryan sonrası nasıl oldu acı çekıyormusun şuan dıkışlerın felan zorluyomu seni ..çünkü bana pek yardımcı olacak kımse yok herşeyımı kendım yapacağım doğumdan sonra ..

merhaba bende 14 temmuzda sezeryan olacağım bebğim ters olduğu için bende epiduralmi yoksa genel anesteziylemi yapsam kararsızım epidural yapan yakınlarım kesinlikle yaptırma insan korkuyo kesildiğini felan anlıyorsun diyorlar kararsızım yaaa ne yapsam

hehe aynı dertten bende muzdaripim
epidural istiyorum ama coook kararsızım
doktorum genel anestesi tarafında gibi gelio bana
yardımcı olursan sevinirim

cnm benim kıyamam kimseler yokmu yanında
sana ben narkozla oldumm cnmm suan 15 günlügümm vee iyiyim sezeryanda 1hafta zorlanıyosun sonra yavaş yavaş iyleşiyosunnnnnn

[ cnm bence narkoz yaptırrrrrrrrrrrrrrrrrrrQUOTE=masumkedi;2830905]merhaba bende 14 temmuzda sezeryan olacağım bebğim ters olduğu için bende epiduralmi yoksa genel anesteziylemi yapsam kararsızım epidural yapan yakınlarım kesinlikle yaptırma insan korkuyo kesildiğini felan anlıyorsun diyorlar kararsızım yaaa ne yapsam[/QUOTE]

ya benim doktorum bana hiçbişey sormuyo.doğumumla ilgili bütün kararları o veriyor.sezeryana o karar verdi.nasıl sezeryan olacagına da o verecek.Aslında düşününce doğrusunu yapıyo gibi geliyo.benim bide derdim bebeğin doğdugunda sarılıkla nasıl başa cıkılıyor.sonucta %80 bebek oluyormus bunu.

cnm benim bebiş sarılık olduu 3güünn yanıma vermediler cnm sezeryan oldugunda ilk 4 gün sütün gelmiyoooooooove bebek ac kaldıgı içinn sarılık oluyoo benim bebişi yanımdan aldılarr ışıgınn altına koydularr tabi cookk üzüldüümm sonra sütüm geldii sıkk sıkk emzirmeye calıştıım sarılık olan bebeklerin sarılıgının gecmesii için miydesii hiçç boşş kalmaycakmışş dokktorda aptamil milupa mamasını önerddi bende emmedigi zaman mama verdimm cokk sükürr gecttii sarılıgııı

cnm benim kıyamam kimseler yokmu yanında
sana ben narkozla oldumm cnmm suan 15 günlügümm vee iyiyim sezeryanda 1hafta zorlanıyosun sonra yavaş yavaş iyleşiyosunnnnnn

canım kayınvalıdem var eltım var ama kayınvalidem şuanda pek yardımcı olacak gıbı durmuyo zaten bende eyvallah etmek ıstemıomm..eltım yardımcı olur ama kadının 2 tane çocuğu var o nedenle zor olacak..eğer sezeryan olursam zor olacak o nedenle sordum canımm..sağolasınn

mecbur kalmadıkca sezeryan olmayın kızlar hele hele yalnızsanız .
ıyılesme surecı genelde hep daha uzun ve sancılı oluyor

cnm ben de sezeryan da da lavman ve sonda yapılıyormu bunu merak ediyorum ve de normal de olsa sezeryan da olsa bunlardan tırsıyorum walla....

cnm benim valla ben de korkuyodum sen gibi cnm ben pzar günü gece 12den sonra bişey yeme dedi doktr pzrteside ameliyat oldum lavma yapmadılar ama sonta takarken cok acıdıı valla :dilcikar:
cnm ben de sezeryan da da lavman ve sonda yapılıyormu bunu merak ediyorum ve de normal de olsa sezeryan da olsa bunlardan tırsıyorum walla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…