- 8 Ocak 2008
- 573
- 2
- 34
- Konu Sahibi çixgxdem-xoxzal
merhaba arkadaşlar ben 5 mayısta sezeryann olduum sorularınızz varsa yardımcıı olmaya calısırıım hepinizz allaha emanet olun byyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benım daha nasıl doğum yapacağım bellı değil ama eğer sezeryan olursam dıye soruyomm sen sezeryanı epiduralmı oldun yoksa komple narkozlumu oldun bıde sezeryan sonrası nasıl oldu acı çekıyormusun şuan dıkışlerın felan zorluyomu seni ..çünkü bana pek yardımcı olacak kımse yok herşeyımı kendım yapacağım doğumdan sonra ..
ya benim doktorum bana hiçbişey sormuyo.doğumumla ilgili bütün kararları o veriyor.sezeryana o karar verdi.nasıl sezeryan olacagına da o verecek.Aslında düşününce doğrusunu yapıyo gibi geliyo.benim bide derdim bebeğin doğdugunda sarılıkla nasıl başa cıkılıyor.sonucta %80 bebek oluyormus bunu.
cnm benim kıyamam kimseler yokmu yanında
sana ben narkozla oldumm cnmm suan 15 günlügümm vee iyiyim sezeryanda 1hafta zorlanıyosun sonra yavaş yavaş iyleşiyosunnnnnn
mecbur kalmadıkca sezeryan olmayın kızlar hele hele yalnızsanız .
ıyılesme surecı genelde hep daha uzun ve sancılı oluyor
cnm ben de sezeryan da da lavman ve sonda yapılıyormu bunu merak ediyorum ve de normal de olsa sezeryan da olsa bunlardan tırsıyorum walla....
cnm ben de sezeryan da da lavman ve sonda yapılıyormu bunu merak ediyorum ve de normal de olsa sezeryan da olsa bunlardan tırsıyorum walla....