slm güzel mart anneleri yardımlarınızı bekliyorum

burser

burcu
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
823
1
39
uzun bi aradan sonra merhaba kızlar epeydir yoktum aranızda beni hatırladınnızmı bilmiyorum ama ben hemen sorularıma geçeyim kızım asya 7 aylık oldu yaklaşık 1 aydır gece uykusu uyumuyoruz desem yeridir özeliklede 1 haftdır gece 10 kez falan kalkıyoruz ilk doğduduğunbile bu kadar kalkmıyodu ve hala ek besinlerede başlıyamıyoruz çünkü istemiyo hergün farklı şeyler deniyorum sizin tariflerinizden falanda denedim ama 3-5 kaşıktan fazla yemiyo kilosu iyi diye doktorumuzda zorlama sakın diyo ama doymadığı için gece kalkıyo sanırım ay ne yapıcamı şaşırdım artık doktorumuzdanda yeterli yardımı göremedim yani sizden yardımlarınızı önerilerinizi bekliorum uykusuzluk mahvetti beni yarın ailemin yanına gidiyorum antalyaya birazda anacım uğrassın torunnuyla ben biraz dinleneyim

canım benimde sütüm yeterli gelmiyo artık gündüz 1 2kere emzirıyorum ki gece yetsin diye bi kere dene gündüz emzirme acıkınca mecbur yer

bizde 1 ay boyunca aynı derdi çektik. bizimki uymuyordu hiç. ne gece ne gndüz. ama kayınvalidemlere gittik bayramda 15 günlüğüne orda düzelttik.gündüz oynadılar ben uyudum. zaten geceye yorgun düşüyodu. şimdi düzeldi uykumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…