slm ben hurr

hurr

3.OĞLUŞUM GELİYORRRRRRRRR
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
2.250
0
mrb kızlarrrrrrrrrr sizce erkekler bencilmidir cevaplarınızı bekliyorum

dimi ama tatlım acaba farklı erkekler varmıdır ince fikirli nerdeeeeeeeeeee

abla ince fikirli romantik olanlar varda nedense bana zor denk geliyor . Denk gelsede fazla durmuyor hemen gidiyor
Bence sadece yatak odasını kısmını düşünüyorlar

evet güzelim aynen öyleakılları fikirleri aynı hepsinin uçkur yani

hurr bence erkekler değil kadınlarda çoooook bencildir dimi.böyle bi sayfada çocuğu olmayan kadınların arasını gelipte benim şukadar çocuğum var deyipte kaçanlarda çok olur.al sana bencilliğin alası en güzel örnek

kızlar evlimisiniz ben evliyimde

kızlar huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz

kızlar evlimisiniz ben evliyimde

bak hur ne güzel rabbim sana 2 tane evlat vermiş ama yanlış yapıyosun kaç kişinin kalbini kırdığının farkındamısın ne kadar incittiğinin o sayfadaki kişiler bende dahil kaç senedir çocuk için uğraşıyoruz haberin yok.bencillkten söz ediyorsun incelikten bahsediyorsun bide.ayıptır ya özür dilemen gereken yerde yanlış

:) akılları fikirleri hep orda

birgün anlayacaklar herşeyin oradan ibaret olmadıgınnı umarım. Çünkü bende bazen yatak odası olsun istiyorum ama uyandıgımda yanımda kalsın . Gözlerimi açtığımda yanım boş olsun istemiyorum.

Acılarınızı şuan ben anlayamıyorum cunku cocugum yok ama neden acınızı burda kan kusarak insanlara saldırarak anlatıyorsunuz :S

hayatım sen beni yanlış anladın galiba alahıma şükürler olsun çocuklarıma allah sağlıklı ömür versin ben sadece eşlerin biraz daha anlayışlı olmaları taraftarıyım
sen bukadar neden kızdınki allah kimseyi çocuksuz bırakmasın herkeze tattırsın annelik çok güzel bi duygu

Acılarınızı şuan ben anlayamıyorum cunku cocugum yok ama neden acınızı burda kan kusarak insanlara saldırarak anlatıyorsunuz :S

1. ben sizinle konuşmadım.
2.eğer birgün evlenipte çocuk hasreti çekersen sende ne demek isteğimi anlarsın ozaman bilmediğin konu hakkındada yorum yapmazsınız konuyu biliyormusunuz hayır.ne için konuştuğunu biliyormusunuz hayır dimi. :)

amin herkese tattırsın.geçen bi sayfada bi yazı yazmıştın hatırladınmı benden değil ama oradaki biçok kişiyi çok kırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…