Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar slm arkadaşlara ya Benim saçlarım çok dökülüyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Nyf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
30
0
36
Adana
slm arkadaşlar ya Benim saçlarım çok dökülüyor doktora gittim ,, kan ve guatr tahlili yaptım ,,, temiz çıktı
peki neden dökülüyor arkadaşlar bilginize ihtiyacım var neyapim lütfen yardım edin :84:

mevsim değişikliliği,saçlarının çok kuru olması (düzleştirici,fön makinesi,boya kullanıyosan) bunlarda neden olabilir..

canım şampuan çok kullanma..yani kimi avcunu dolduruyoda..hani yemekte bile derler ya herşeyin fazlası zarar o misal..bendede vardı..benim saçım hiç dökülmezdi çıkarsada bir iki tel falan ama şampuan değiştirdim avucum nası dolmaya başladı anlatamam..zaten ince telli korkmuştum kellik olacak die..ama şimdi başka kullanıorum ve memnunum..sürekli şampuan değiştirmektende olur kısacası..

arkadaşım keşke başlığını saçların olduğu bölümde açsamışın..orada daha çok yardım alırdın..burada kilo ya ondan..hani kilo problemi olmayıp buraya gelmeyen olabilir bu konuyu bilipte..bence bi orda konuş..

saçlarını kestir, şampuanını değiştir, bakım yap, fönü falan azalt, mavi fön suyu kullan saçın ıslakken daha kolay taranır ve dökülme olmaz... bu tempoda gidersen zamanla azaldığını görürsün
ve herşeyden önce dökülme psikolojik bişe kafana takmamaya bak

tesettürlü isen evde saçını aç hava alsın canım
saç gökülmesi ile topiğe gel canım orda çok fazla bilgi var.mesela maya saçlarına masaj yapmakla başlaya bilirsin.o topicte detalı bilgiler ar oraya konu aç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…